100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

Bruiloft en baby in het verschiet voor Roy Donders?

Roy en Michelle hebben het al maanden onwijs leuk met elkaar. Het stel durft zelfs al samen naar de toekomst te kijken en samen hebben zij grote plannen.

Verliefd

Al maanden is Roy Donders gelukkig met zijn vriendin Michelle. Hoewel zijn liefde voor vrouwen in eerste instantie even moest wennen bij sommige mensen, is het voor zowel het stel als alle andere mensen nu alsof het nooit anders is geweest. Roy plaatst maar al te graag foto’s en video’s samen met Michelle op zijn Instagram en samen beleven zij de leukste momenten. Roy, Michelle en haar dochtertje zijn net terug van vakantie, maar zij kijken maar al te graag naar de toekomst. Het stel heeft grote plannen samen. ‘Het wordt alleen maar mooier en leuker en beter’, laat hij weten in gesprek met RTL Boulevard.

Toekomst

Ook vertelt Roy over de verdere toekomstplannen met zijn vriendin en haar dochter. Michelle woont al een tijdje bij Roy thuis, maar zij zouden graag samen een nieuw vrijstaand huis laten bouwen. Met een huis alleen nemen zij geen genoegen. Roy laat weten dat hij graag met Michelle zou willen trouwen en misschien zelfs nog een kindje ook wil. Grote plannen in het verschiet dus. Wij gunnen ze de liefde enorm.

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen

Meer over Roy Donders

Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: 'Voor altijd in ons hart'
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Voor altijd in ons hart’
Héle bijzondere dag voor stralende Roy Donders en Michelle
Héle bijzondere dag voor stralende Roy Donders en Michelle
Lees alle artikelen over Roy Donders