100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

ZIEN: Roy Donders deelt vakantiekiekje in klein zwembroekje

Samen met zijn vriendin Michelle en haar dochtertje is Roy naar de zon vertrokken. Zij genieten van een heerlijke vakantie in Spanje.

Verliefd

Hoewel Roy eerst wat langere relaties heeft gehad met mannen, is zijn hart toch verkocht aan zijn huidige vriendin Michelle. Roy en Michelle hebben elkaar ontmoet tijdens een vakantie in Griekenland en de klik was er meteen. Er gebeurde verder nog niets tussen de twee, want Roy had niet het idee dat hij opeens op vrouwen zou vallen en Michelle zat nog in een andere relatie. Rond de kerstperiode kwamen Roy en Michelle elkaar weer tegen en vanaf dat moment hebben de twee toch voor elkaar gekozen. Ondertussen is het stel onwijs gelukkig, hebben zij samen een dochtertje gekregen én zorgen zij voor Michelle’s oudste dochter, waar Roy het heel goed mee kan vinden.

Zomervakantie

Net als de rest van Nederland, is Roy Donders ook aan het genieten van een welverdiende vakantie in de zon. Samen met zijn vriendin Michelle, zijn dochter en bonusdochter is de stylist naar Spanje gevlogen. Via Instagram laat Roy zijn volgers afgelopen dagen al volop meegenieten van al het lekkere eten, hun mooie vakantiepark en de zon. Het geluk spat er op alle foto’s vanaf. Nu plaatst Roy een gezinsfoto én een foto met Michelle samen in het water. ‘Wat hebben we het fijn’, schrijft een trotse Roy.

https://www.instagram.com/p/Cv4s0SAIiLf/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/p/Cv5BCGhok97/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders

Delen

Meer over Roy Donders

Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: 'Voor altijd in ons hart'
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Voor altijd in ons hart’
Lees alle artikelen over Roy Donders