100%NL Magazine Carlo Boszhard
Zie ook:
Delen

Carlo Boszhard geeft details over bruiloft: ‘Drama en heel veel drags’

Carlo en Herald hebben laten weten groots uit te pakken op hun eigen bruiloft. 'Het wordt dus absoluut geen intiem huwelijk'.

Carlo en Herald

Hij kan acteren, zingen, presenteren en is een kei in typetjes nadoen: Carlo Boszhard! Ook in de liefde is Carlo een gelukkig man, want hij is alweer heel wat jaren samen met Herald. De twee klikken niet alleen heel goed op persoonlijk gebied, maar ook op zakelijk gebied kunnen de mannen er wat van. Samen met Carlo is Herald namelijk het brein achter de TV Kantine. Deze zomer heeft Carlo zijn Herald ten huwelijk gevraagd en daarop was het antwoord duidelijk ‘Ja’.

Spectaculaire bruiloft

Het is nog niet heel lang geleden dat Carlo en Herald besloten te trouwen, maar de bruiloft wordt al volop voorbereid. Carlo vertelt aan Story wat details over deze bijzondere dag, die zeer waarschijnlijk volgend jaar zomer gevierd zal worden. Hoewel sommige mensen een bruiloft klein en knus willen houden, gaan Carlo en Herald voor een groot, spectaculair en absoluut geen intiem huwelijk. ‘Het wordt echt heel groot. Met veel muziek, drama en heel veel drags. En onze goede vriendin Irene Moors die de plechtigheid zal doen. Ja, Herald en ik trouwen omringd door drags. Zij zijn heel bijzonder voor ons geworden door Make up your Mind, het programma dat Herald en ik samen bedachten en ook samen maken. Ik hoop dat zij in groten getale aanwezig zullen zijn’, vertelt hij. Wij kunnen die dag veel glitter, glamour en enthousiasme verwachten dus.

Grote woning

Carlo en Herald hebben een aantal maanden terug een nieuwe woning gekocht en hier zullen zij twintig keer meer ruimte hebben. Wie weet zullen zij hun grote huwelijksfeest daar wel vieren. Carlo heeft al die jaren naast zijn ouders gewoond, maar nu gaat hij er zo’n 5 minuten vanaf wonen. Veel verschil zit daar dus niet echt tussen. ‘Dat we voor dit huis hebben gekozen, heeft echt met de grootste wens van Herald te maken. Zolang ik hem ken, droomt hij ervan om op een plek te wonen waar genoeg ruimte is voor kippen, varkens, geiten, konijnen en weet ik wat nog meer. Eigenlijk hebben we straks onze eigen kinderboerderij. We hadden natuurlijk al wat poezen, wat echt mijn lievelingsdieren zijn. Maar straks loopt er heel wat meer rond’, laat Carlo weten. Een ring om de vinger en een nieuwe woning. Een hele nieuwe start voor het stel dus.

Bron en Beeld: Story

Delen

Meer over Carlo Boszhard

WHAT?! Komen Carlo en Irene samen terug op televisie?
WHAT?! Komen Carlo en Irene samen terug op televisie?
Binnenkijken nu het nog kan: dít is de gigantische woonboerderij van Carlo Boszhard!
Binnenkijken nu het nog kan: dít is de gigantische woonboerderij van Carlo Boszhard!
Lees alle artikelen over Carlo Boszhard