100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters

Caroline bezoekt dagelijks het graf van haar overleden dochtertje, Donna. Dit samen met Lina en dat zorgt voor emotionele momenten.

Caroline Mol

Caroline Mol, een nuchtere Volendamse met een sterrenstatus, heeft haar naam gevestigd als BN’er. Haar leven is verweven met muziek, liefde en familie. Caroline deelt haar hart en thuis met niemand minder dan Jan Dulles, de getalenteerde zanger van 3JS. Samen hebben ze een liefdevol thuis gevonden op de schilderachtige dijk van Volendam, waar ze hun dagen doorbrengen met het koesteren van kostbare momenten en hun prachtige kinderen.

Gezin

Jan en Caroline zijn samen de ouders van James, Donna en Lina. In december 2020 hing er een grote, zwarte wolk boven Volendam, want een week voor kerst overleed de dochter Donna van Jan Dulles en Caroline Mol aan een scheurtje in haar middenrif. De wereld stond stil en nog iedere dag hebben Jan en Caroline het er ongelooflijk moeilijk mee.

Een paar maanden na het overlijden van Donna raakte Caroline opnieuw in verwachting en een tijdje later werd dochter Lina geboren. Lina is voor haar ouders een cadeau en het lichtpuntje van hun leven, samen met grote broer James.

Lieve zus

Dagelijks bezoekt Caroline het graf van haar dochtertje en zij neemt haar dochter Lina vaak mee. Het graf van Donna staat vol met mooie bloemetjes, vlinders en hartjes. Lina mocht gisteren iets uitzoeken voor op het graf van haar zusje en zij koos de konijntjes uit. Wat is dit lief, maar tegelijkertijd ook heel ontroerend…

100%NL Magazine Lina en Donna

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

SMELT: Caroline Mol laat alle harten sneller kloppen met fotoreeks van Lina
SMELT: Caroline Mol laat alle harten sneller kloppen met fotoreeks van Lina
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Lees alle artikelen over Caroline Mol