100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Caroline Mol: ‘Het gemist blijft, maar goede dagen zijn er steeds vaker.’

In een interview met Ouders van Nu laat Caroline Mol weten hoe het nu met haar gaat. 'De goede dagen zijn er steeds vaker.'

Jan Dulles en Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina.

Dochter Donna

In december 2020 hing er een grote, zwarte wolk boven Volendam, want een week voor kerst overleed de dochter van Jan Dulles en Caroline Mol aan een scheurtje in haar middenrif. De wereld stond stil en nog iedere dag hebben Jan en Caroline het er ongelooflijk moeilijk mee.

Goede dagen

In een speciaal interview met Ouders van Nu laat Caroline weten hoe het met haar gaat. ‘Het is inmiddels tweeënhalf jaar geleden dat we Donna-Maria verloren aan een scheurtje in haar middenrif. Sindsdien zijn wij als gezin niet meer compleet. Als ik tegen Lina zeg dat ze mijn liefste meisje is, dan zeg ik er altijd fluisterend achteraan: ‘En je grote zus Donna natuurlijk ook’.’ Het verlies van Donna is een gitzwarte periode uit het leven van Caroline. Samen met Jan probeert ze het leven zo goed als dat kan weer op te pakken, maar normaal wordt het nooit meer.

Caroline: ‘Het gemis blijft gigantisch, maar goede dagen zijn er steeds vaker. Dan geniet ik van de kinderen, Lina en haar grote broer James en lach ik met vriendinnen.’ Het verwerken van verdriet gaat niet in één beweging en kent pieken en dalen. ‘Slechte momenten kunnen me willekeurig overvallen. Meestal trek ik me dan terug, barst ik in tranen uit en ga ik naar haar grafje, vlakbij ons huis.’

Het hele interview met Caroline Mol lees je in Ouders van Nu.

Beeld: Instagram Caroline Mol, Bron: Ouders van Nu

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol deelt nooit eerder vertoonde beelden van trouwdag: 'Die dag was dubbel voor mij'
Caroline Mol deelt nooit eerder vertoonde beelden van trouwdag: ‘Die dag was dubbel voor mij’
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
Lees alle artikelen over Caroline Mol