100%NL Magazine Caroline Tensen
Zie ook:
Delen

Caroline Tensen verbluft volgers met lang haar!

Caroline Tensen bewijst maar weer eens dat ze alles kan hebben: zelfs met lang haar rockt ze haar look!

Caroline Tensen

Ze is al ja-ren te zien op tv: Caroline Tensen. De presentatrice begon haar carrière in 1986 als omroepster bij Veronica. De goedlachse blond heeft al een hoop programma’s op haar CV staan, zoals: Wie Ben Ik?, Het Spijt Me, RTL Boulevard, Five Days Inside en natuurlijk Eén tegen 100.

Gezin

Naast presentatrice is Caroline een trotse moeder van twee kinderen: zoon Bob en dochter Lotte. Regelmatig post Caroline de leukste foto’s van haar gezin en kunnen wij daar allemaal van meegenieten!

Ook met haar geweldige looks oogst Caroline vaak lof. Laatst deelde Caroline een make-uploze selfie, en de reacties bleven maar binnen stromen. ‘Eindelijk eens een keer iemand zonder opgespoten lippen. Gewoon als zichzelf. Dank je wel’, schreef een fan onder de foto.

Lang haar

Normaal gesproken zijn we Caroline gewend met haar korte en gestylde bob, maar vandaag kiest ze voor iets totaal anders. Namelijk: lang haar!

Haar stylist en goede vriend Leco deelt prachtige foto’s op zijn Instagram. Hij schrijft hierbij: ‘Lets do a ponytail.. lang leve de extensions.. en met een bob als basis model kan je dit goed maken.’ De volgers van Leco en Caroline worden helemaal gek bij het zien van de foto’s. Zo schrijft Patty Brard: ‘Beeeeeeldig!’. En zo is het ook: Caroline ziet er met lang haar ook uit als een echte beauty!

Bron en Beeld: Instagram Caroline Tensen

Delen

Meer over Caroline Tensen

Caroline Tensen deelt intiem kiekje met haar man: 'Betrapt!'
Caroline Tensen deelt intiem kiekje met haar man: ‘Betrapt!’
ZIEN: Zó ziet de prachtige dochter van Caroline Tensen er nu uit!
ZIEN: Zó ziet de prachtige dochter van Caroline Tensen er nu uit!
Lees alle artikelen over Caroline Tensen