100%NL Magazine Caroline Tensen
Zie ook:
Delen

Caroline Tensen deelt intiem kiekje met haar man: ‘Betrapt!’

Op Instagram deelt Caroline Tensen een intiem kiekje met haar man Ernst-Jan.

Caroline Tensen

Als de stralende gastvrouw van talloze programma’s heeft Caroline Tensen het hart van het publiek veroverd met haar oprechte betrokkenheid en empathische presentatiestijl. Haar talent om mensen op hun gemak te stellen en de echte verhalen naar boven te halen, maakt haar een geliefd figuur in Nederland. Van het leiden van emotionele reünies tot het presenteren van spannende spelshows, Caroline’s veelzijdigheid kent geen grenzen.

Kinderen

Caroline deelt altijd de leukste foto’s op Instagram. De ene keer is dit een spiegelfoto met haar goede vriend Leco, de andere keer een vakantiefoto met haar man en weer een andere keer plaatst zij een selfie met haar kinderen.

Samen met haar ex-man Frank Wisse kreeg Caroline twee prachtige kinderen: dochter Charlotte en zoon Bob. En hoe leuk: wij vinden Charlotte echt heel veel op haar bekende moeder lijken!

Intiem kiekje met haar man

Alweer heel wat jaren is Caroline dolgelukkig met haar huidige man Ernst-Jan Smids. Het verliefde stel stapte in 2014 in het huwelijksbootje en zijn nog altijd smoorverliefd op elkaar. Dat bewijst een intiem kiekje wat Caroline plaats op haar Instagram maar weer.

‘Betrapt! Even een intens lief momentje met mijn man! #echteliefde

De lieve en lovende reacties stromen binnen onder de foto van Caroline. Haar volgers vinden het fantastisch om haar zo te zien glunderen, en wij ook!

Bron en Beeld: Instagram Caroline Tensen

Delen

Meer over Caroline Tensen

ZIEN: Zó ziet de prachtige dochter van Caroline Tensen er nu uit!
ZIEN: Zó ziet de prachtige dochter van Caroline Tensen er nu uit!
Caroline Tensen:
Caroline Tensen: “Wij zijn in Lapland, mooier wordt het niet”
Lees alle artikelen over Caroline Tensen