Caroline Tensen:
Delen

Caroline Tensen: “Wij zijn in Lapland, mooier wordt het niet”

Caroline en haar man zijn vertrokken naar het mooie Lapland en delen de meest bijzondere foto's!

Caroline Tensen

Caroline Tensen kennen we allemaal als Nederlandse presentatrice. Vanaf 1986 is zij al te bewonderen op televisie en daardoor heeft zij héél veel programma’s op haar naam staan. Tegenwoordig is Caroline vooral te zien als presentatrice van het programma Postcode Loterij: Eén tegen 100. Ook zit Caroline regelmatig in de stoel bij haar beste vriend, Leco van Zadelhoff. Hij weet Caroline keer op keer nóg knapper te maken.

Liefdesleven van Caroline Tensen

Tensen trouwde in 1988 met Frank Wisse en scheidde in 2001 weer van hem. Samen hebben zij twee kinderen gekregen: Charlotte en Bob. In 2014 hertrouwde Caroline met haar grote liefde Ernst-Jan Smids. Ze leerde de reclameman kennen via het goede doel Orange Babies. “Ik zag het ook niet aankomen”, vertelde ze eerder over het aanzoek. Het koppel was destijds een half jaar samen. “We zijn 49 en 51 jaar”, legde Caroline uit. “We weten wat we leuk vinden aan elkaar. We hebben geen zin om nog eens zes jaar te wachten.”

Lapland

Caroline en haar man hebben de koffers gepakt en zijn vertrokken naar het mooie Lapland. Ze delen de leukste foto’s samen en van het mooie uitzicht. Daarbij schrijft ze: “Wij zijn in Lapland!! Mooier wordt het niet!!!! #countyourblessings.” Je ziet het bericht hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Caroline Tensen

Delen

Meer over Caroline Tensen

Caroline Tensen deelt intiem kiekje met haar man: 'Betrapt!'
Caroline Tensen deelt intiem kiekje met haar man: ‘Betrapt!’
ZIEN: Zó ziet de prachtige dochter van Caroline Tensen er nu uit!
ZIEN: Zó ziet de prachtige dochter van Caroline Tensen er nu uit!
Lees alle artikelen over Caroline Tensen