100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

Gewéldige carrièremove voor Roxeanne Hazes: ‘Een enorme eer en uitdaging’

Al jaren schittert zij op het podium als zangeres, maar nu slaat zij een andere weg in. Wij kunnen nu al niet wachten.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd. Roxeanne is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Erik Zwennes. Met hem is zij al heel wat jaren verloofd, maar van trouwen is het nog niet gekomen. In de tussentijd kregen zij een kindje, Fender. Samen vormen zij een prachtig en hecht gezin.

Doodeng

Al jarenlang kunnen fans genieten van Roxeanne als zangeres op het podium, maar binnenkort slaat zij een andere weg in. Roxeanne mag namelijk draaien als dj op een festival en zij is razend enthousiast. ‘Mijn grote DJ held, de wandelende muziekencyclopedie en enorme lieverd @djstpaul vroeg me om te draaien op het geweldige Best Kept Secret festival in zijn eigen tent THE FLOOR. Naast dat ik het doodeng vind om na tachtig jaar weer eens een set te draaien, vind ik het vooral een enorme eer en uitdaging. Ik wil je al mijn favorieten laten horen en hopelijk weet ik je te verrassen.’ Wat een geweldige kans is dit.

Roxeanne zal natuurlijk ook blijven zingen zoals zij al deed, maar wie weet gaan wij haar na dit festival vaker achter een draaitafel zien. Dit is echt te gek!

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt mooi nieuws over verloofde
Roxeanne Hazes deelt mooi nieuws over verloofde
ZIEN: Gezinnen André en Roxeanne Hazes genieten van fantastische dag samen
ZIEN: Gezinnen André en Roxeanne Hazes genieten van fantastische dag samen
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes