100%NL Magazine Jan Versteegh
Zie ook:
Delen

Carriereswitch voor Jan Versteegh: hij begint eigen oppasservice!

Publiekslieveling Jan Versteegh is sinds vandaag een eigen oppasservice begonnen genaamd: Lulu's Nanny Network. Jan en zijn vrouw Dieuwertje zijn de trotste ouders van dochter Lulu Keesje wat leidde tot dit toffe idee.

Aan Lindanieuws.nl vertelt Jan dat het moeilijk is om een goede oppas te vinden. ”Bij een etentje zit je vaak al met je telefoon aan je hand geplakt om meteen op te kunnen nemen wanneer de oppas belt. Het is toch een stuk relaxter wanneer je je kind met een gerust hart achter kunt laten.”

Helaas heeft de presentator ook wat mindere ervaringen gehad met oppassers. ”Iemand zei: als ik boodschappen ga doen, laat ik de baby gewoon even thuis. Ik ben toch binnen een paar minuten terug.” Het bleek niet alleen voor Jan en Dieuwertje moeilijk te zijn om een geschikte oppas te vinden, ook hun vrienden hebben er moeite mee. ”En ik dacht: als wij en onze vrienden het moeilijk vinden, dan andere ouders vast ook. Ik ben met mijn idee naar mensen gestapt die de markt kennen en veel van kinderen, oppas en opvang weten en zij waren erg enthousiast. Zo zijn we het netwerk op gaan zetten.”

Vanaf vandaag kunnen nanny’s en ouders zich dus aanmelden bij Lulu’s Nanny Network. Via het netwerk worden daarna ouders en nanny’s aan elkaar gekoppeld. ”En verder is het net als bij daten. Als je op date bent, weet je vaak binnen een paar minuten of er een klik is. Dat is bij een nanny denk ik ook. Verder zijn er bij ons op de site reviews te lezen over de betreffende nanny’s.”

Wij wensen Jan en Dieuwertje heel veel succes met Lulu’s Nanny Network!

 

Bron: Linda Nieuws

Delen

Meer over Jan Versteegh

Jan Versteegh: 'Mijn dochters zijn zes en vier, dat zijn zulke belangrijke jaren.'
Jan Versteegh: ‘Mijn dochters zijn zes en vier, dat zijn zulke belangrijke jaren.’
OOH LA LA: Jan Versteegh uit de kleren op Instagram!
OOH LA LA: Jan Versteegh uit de kleren op Instagram!
Lees alle artikelen over Jan Versteegh