100%NL Magazine Chantal Bles
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zoontje Chantal Bles en Robert Doornbos blijkt nu al racetalent

De liefde voor racen zit in het bloed bij de familie Doornbos. Robert deelt heerlijke filmpjes van zijn zoontje, die nu al een talent is.

Racen

Bij Robert Doornbos zit de liefde voor racen in zijn bloed. Robert is jaren autocoureur geweest en tegenwoordig is hij verslaggever/presentator voor verschillende raceprogramma’s. Logisch dus dat zijn kinderen hiermee opgroeien en veel van het racen meekrijgen. Hoewel Robert en Chantal’s dochtertje Jada vooral van meidendingen houdt, zoals haar moeder, is Josh nu al gek op auto’s. Hij kijkt graag naar zijn vader op tv en alle andere raceprogramma’s en hij wordt enorm blij van een klein ritje in een grote auto. Zelf heeft hij nu ook een kleine raceauto gekregen, waar hij zelf op mag rijden. Met zijn eigen helm op, waar ‘Josh Doornbos’ op staat, racet hij door de straten. ‘Iets met een appel en een boom. Swipe for action. En we hoorden dat er een stoeltje bij McLaren vrijkomt’, schrijft Robert onder de foto en filmpjes. Wat geweldig om kleine Josh zo in actie te zien. 

Vakantie

Voor Robert en Chantal zijn dit de laatste dagen dat zij nog met hun gezinnetje kunnen genieten van de vakantie en rust. De kinderen gaan binnenkort weer naar school. Wel hebben zij drie weken kunnen genieten van elkaar en Chantal’s familie in de Turkse zon. Op de filmpjes te zien, hebben zij enorm genoten van het varen, het lekkere eten, de mooie plekjes en van elkaar. Iedereen is weer helemaal opgeladen teruggekomen.

https://www.instagram.com/p/ChppXQoNual/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Robert Doornbos

Delen

Meer over Chantal Bles

Chantal Bles laat emotioneel van zich horen: 'Het waren pittige, maar ook leerzame maanden'
Chantal Bles laat emotioneel van zich horen: ‘Het waren pittige, maar ook leerzame maanden’
Lekker Lenig: Chantal & Robert's pilates avontuur op het scherm
Lekker Lenig: Chantal & Robert’s pilates avontuur op het scherm
Lees alle artikelen over Chantal Bles

Meer over Robert Doornbos

GE-WEL-DIG: Robert Doornbos maakt grootste droom van zoontje waar
GE-WEL-DIG: Robert Doornbos maakt grootste droom van zoontje waar
Chantal Bles en Robert Doornbos in de wolken: 'Zooooo trots'
Chantal Bles en Robert Doornbos in de wolken: ‘Zooooo trots’
Lees alle artikelen over Robert Doornbos