100%NL Magazine Chantal Bles en Robert Doornbos
Zie ook:
Delen

Chantal Bles laat emotioneel van zich horen: ‘Het waren pittige, maar ook leerzame maanden’

De afgelopen tijd was alles behalve leuk en makkelijk voor Chantal en haar familie. Zij deelt er nu een emotionele post over.

Chantal Bles en Robert Doornbos

Stylist Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos zijn al jaren een stel. Samen kregen zij twee kinderen: een dochter Jada en een zoon Josh. Als gezin hebben zij hele mooie momenten meegemaakt, maar zij zijn ook door diepe dalen gegaan. Jaren geleden kreeg Jada namelijk te horen dat zij kanker had en dat terwijl Chantal zwanger was van Josh. Jada is uiteindelijk kankervrij verklaard, maar de zorgen blijven altijd.

Afgelopen zomer hebben Chantal en Robert elkaar het jawoord gegeven. Eerst hier in Nederland, maar later zijn zij met vrienden en familie naar Italië gevlogen, om daar het feest te vieren. Een sprookjesachtig huwelijk om nooit meer te vergeten!

Pittige maanden

Het is al weken rustig op het Instagram-account van Chantal en dat komt door privé omstandigheden. Samen met haar man en kinderen is zij momenteel op vakantie en vandaag deelde zij weer eens wat foto’s in haar Instagramstory. Bij een foto van haar kinderen op het strand schrijft zij: ‘Het waren pittige maar ook leerzame maanden. Hoe moeilijk de weg ook lijkt om te bewandelen, iedere keer lukt het wel weer en daar ben ik heel dankbaar voor. Samen met mijn dierbaren. Een van deze personen moeten we helaas gaan missen. The queen of the family.’ Chantal heeft het hier over haar oma Lily, die onlangs overleed. Wat een emotionele woorden. Hopelijk komen er vanaf nu alleen maar positieve tijden aan voor Chantal en haar familie…

100%NL Magazine Chantal Bles

Bron en Beeld: Instagram Chantal Bles

Delen

Meer over Chantal Bles

Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: 'Vandaag zou je 11 zijn geworden'
Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: ‘Vandaag zou je 11 zijn geworden’
GEWELDIG: Heel mooi nieuws voor Robert Doornbos en Chantal Bles
GEWELDIG: Heel mooi nieuws voor Robert Doornbos en Chantal Bles
Lees alle artikelen over Chantal Bles