100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen beleeft zwaar moment

Vandaag is een bijzondere dag voor Chantal Janzen. In verband met een bijzondere gebeurtenis moet zij haar zoontje Bobby vandaag missen...

Chantal Janzen is een bezige bij. Naast presentatrice van diverse televisie programma’s. liveshows, een eigen magazine én een eigen winkel is zij  (bonus)mama van een groot gezin. Chantal neemt ons geregeld mee in haar privéleven en post geregeld de leukste quotes en gebeurtenissen over haar gezinsleven. Zo beging ze onlangs nog een pijnlijke (maar toch ook wel hi-la-rische) fout die ze met haar volgers op Instagram deelde. Nietsvermoedend appte ze naar degene die op haar stond te wachten: ‘Ik moet even poepen.’ Maar wat Chantal niet wist is dat ze het perongeluk appte naar iemand die werkt bij de bank! AU!

Wennen

Vandaag is een bijzondere dag voor Chantal Janzen. Haar zoontje Bobby mag voor het eerst wennen op de basisschool. Chantal moet zelf nog wel even wennen aan het idee…Op Instagram post ze een foto met haar kleine deugniet en schrijft ze ‘Het was een mooie dag want de zon scheen en hij was mijn Zwaan Kleef Aan vandaag’ begint ze haar verhaal. Ze vervolgt ‘Morgen gaat ‘ie voor ‘t eerst wennen op de basisschool. En inmiddels weet ik gewoon zeker dat ze dat wennen niet in ‘t leven hebben geroepen voor de kinderen.’

https://www.instagram.com/p/Ca5Ij6Rrqs8/?utm_source=ig_web_copy_link

Bobby is de leukste thuis!

De kleine Bobby heeft niet alleen het uiterlijk van zijn bekende mama, maar ook zéker het innerlijk! Chantal deelt regelmatig de allerleukste foto’s en video’s van haar zoontje. Zo houdt Bobby wel van een dansje op z’n tijd, draait hij zijn hand niet om voor een huishoudelijke taak én heeft hij nu al een hele uitgesproken kledingsstijl. Wij zijn fan van Bobby!

Samengesteld gezin

Chantal Janzen is al jaren gelukkig getrouwd met haar grote liefde Marco Geeratz. Ze leerde hem kennen toen ze nog een puber was, via haar oudere broer. In 2014 trouwden Chantal en Marco. In een waanzinnige jurk gaf Chantal haar jawoord. Dat deden ze geheel in stijl: in Londen.

Samen met haar man Marco hebben ze een prachtig samengesteld gezin, met maar liefst 5 kinderen! Twee eigen kinderen en drie bonuskinderen. Haar man Marco kreeg met zijn vorige vrouw drie kinderen die inmiddels dik de 20 jaar hebben gepasseerd en de oudste zelfs al 30 jaar. Dat was best even wennen voor Chantal, maar inmiddels kan ze haar ‘bonuskinderen’ niet meer uit haar leven denken. Regelmatig deelt Chantal de leukste kiekjes van haar samengestelde gezin met haar fans en die foto’s kunnen altijd rekenen op talloze reacties en likes.

Oma

Op 15 februari, de verjaardag van Chantal, kwam het bijzondere nieuws naar buiten dat Chantal oma wordt! Esmee Geeratz, een dochter uit een eerdere relatie van Chantal’s man Marco, is namelijk in verwachting. Één van de drie kinderen van Marco is Esmee Geeratz. Esmee’s vriend Vincent van den Ende is ook geen onbekende, want hij is de zoon van Joop van den Ende! Wat een kleine wereld he. De familie is al groot en gezellig, maar wordt binnenkort dus nóg groter! Er is dus een kleinkind onderweg voor Chantal en Marco, maar óók voor Joop van den Ende!

Woning Chantal

Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot samengesteld gezin. Marco en Chantal hebben samen twee zoons, James en Bobby. Een paar weken geleden genoot Chantal nog van een heerlijke stranddag met haar oudste zoon James. Marco had al drie kinderen uit een eerdere relatie. Dochters Esmée en Isaa, en zoon Zion. Marco, Chantal en de kinderen wonen samen in een prachtige woning in Amsterdam.

Bron en Beeld: Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen