100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen shockeert volgers: ‘Yep. Bruin haar. Geverfd.’

Op Intagram shockeert Chantal Janzen haar volgers met bruin haar!

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezin. Marco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

En dat is nog niet alles, Chantal is ook al oma! Vorig jaar op 30 juni werd Chantal Janzen bonusoma van een prachtige zoon genaamd Sol Zion. Esmee, dochter uit een eerdere relatie van Marco, beviel toen van haar eerste kindje. Zij kreeg haar kindje samen met Vincent van den Ende, zoon van Joop van den Ende.

Openhartig

In de nieuwste editie van Chantal’s eigen magazine &C is Chantal bijzonder openhartig over haar relaties in het verleden. Zo schrijft Chantal dat ze vroeger meerdere malen is bedrogen. De ergste keer was met een van haar eerste partners. Toen ze terugkwam na een weekend weg met vriendinnen en de sleutel in zijn voordeur stak, werd ze naar eigen zeggen ‘kotsmisselijk’. Chantal liep direct – met haar jas en al – naar de prullenbak omdat ze aanvoelde dat ze erin moest kijken. “Ik wist gewoon: daar moet ik heen” vertelt de presentatrice. Haar onderbuik gevoel leek het bij het juiste eind te hebben, want ze viste er een gebruikt condoom uit. Weten hoe dit afgelopen is? Dat lees je hier.

Bruin haar

Het afgelopen weekend besloot Chantal om thuis eens lekker op te ruimen en schoon schip te maken. Tijdens haar opruimsessie kwam Chantal heel veel dierbare herinneringen tegen uit vervlogen tijden. Op Instagram deelde ze verschillende foto’s van een héle jonge Chantal.

Één foto viel wel heel erg op: een foto van Chantal met bruin haar! Wow, wij moesten echt even twee keer kijken want we zijn Chantal zo gewend met haar blonde lokken.

‘Yep. Bruin haar. Geverfd.’

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen