ZIEN: Chantal Janzen vertelt openhartig over bedrog in relatie
Zie ook:
Delen

ZIEN: Chantal Janzen vertelt openhartig over bedrog in relatie

Chantal: “Ging ik bij hem weg? Nope."

Chantal Janzen

Chantal Janzen is een bezige bij. Naast presentatrice van diverse televisie programma’s. liveshows, een eigen magazine én een eigen winkel is zij moeder van een groot samengesteld gezin én sinds kort ook een apetrotse oma. Chantal neemt ons geregeld mee in haar privéleven en post geregeld de leukste quotes en gebeurtenissen over haar gezinsleven.

Bedrog

De nieuwste editie van &C staat in het teken van bedrog. Ook Chantal Janzen deelt haar verhaal en vertelt openhartig dat zij meerdere malen bedrogen is. De ergste keer was met een van haar eerste partners. Toen ze terugkwam na een weekend weg met vriendinnen en de sleutel in zijn voordeur stak, werd ze naar eigen zeggen ‘kotsmisselijk’. Chantal liep direct – met haar jas en al – naar de prullenbak omdat ze aanvoelde dat ze erin moest kijken. “Ik wist gewoon: daar moet ik heen” vertelt de presentatrice. Haar onderbuik gevoel leek het bij het juiste eind te hebben, want ze viste er een gebruikt condoom uit. “Ik heb het op de salontafel gelegd en gewacht tot hij thuiskwam”, legt ze uit.

Ruzie

Een ruzie tussen de twee volgde, net als een hoop tranen. “Ging ik bij hem weg? Nope. Ik wist dat ik de relatie moest beëindigen, want hij zou er niet mee stoppen, maar ik was nog jong en dacht: hier kom ik wel uit.” Volgens haar zijn er types die simpelweg niet trouw kúnnen zijn. “Ik begrijp alleen niet waarom ze dan toch steeds weer een relatie aangaan”, vertelt ze.

Geluk in de liefde

Inmiddels is Chantal helemaal gelukkig met haar man Marco. In 2014 stapte Chantal Janzen in het huwelijksbootje met haar grote liefde. Het smoorverliefde stel is alweer 8 jaar heel gelukkig getrouwd en zijn ze samen de ouders van twee prachtige jongens. Uit een eerdere relatie had Marco ook al drie kinderen.

 

 

Bron: &C Magazine, Beaumonde. Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen