100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen deelt foto’s met pasgeboren zoon: ‘Onze kleine geluksbrenger’

Het gezin van Chantal viert feest vandaag en daarom deelt de presentatrice een prachtige tekst met mooie foto's op Instagram.

Chantal Janzen

Chantal Janzen leerde op jonge leeftijd haar huidige man, Marco Geeratz kennen. De twee trouwden en samen kregen zij twee kinderen: James en Bobby. Uit een eerdere relatie kreeg Marco al drie kinderen en daarmee vormen zij een prachtig samengesteld gezin.

Ontroerend en prachtig

Het is vandaag een feestelijke dag, want Bobby Geeratz blaast 6 kaarsjes uit. Chantal is op verjaardagen van haar kinderen altijd een beetje emotioneel en daarom schrijft zij ieder jaar een prachtige, maar ontroerende tekst onder een reeks bijzondere foto’s. Nu vertelt zij uitgebreid hoe de dag van de bevalling verliep en de eerste momenten met Bobby.

‘Om 22.30u werd er een kindje geboren wat niet huilde, waar ik van schrok en daarom riep ‘Gaat het goed met ‘m??’ Alles was goed. Hij had toen al een soort glimlach op z’n gezicht. Achteraf dacht ik dat ik dit alleen zag, mbv de morfinepomp, maar Marco zag het ook. ‘Als je zelf naar het toilet bent geweest mag je naar huis’, zei de liefste verpleegkundige met Surinaamse roots. Ik zei, met 4 verse hechtingen: ‘Nou ik weet één ding: ik ga nooit meer poepen’. ‘Jawel’, zei ze resoluut, ‘dat doe jij wel mevrouwtje’.’

‘Om 04.00u ‘s nachts kwamen we thuis en maakten we James, Isaa en Zion wakker, Essie via facetime. We legden Bobby naast James in bed en ik heb van geluk heel lang gehuild. Ik keek naar Bobby en dacht: Alles is goed. Jouw oma, mijn moeder, noemt jou ‘De eeuwige glimlach’. En daar heeft ze gelijk in. We houden met z’n allen zo van jou, onze kleine geluksbrenger. Je bent een zon in zoveel levens. En nu ben je 6. Ik verheug me op alles wat nog komen gaat met jou.’ Wat heeft Chantal dit weer prachtig verwoord. Wij feliciteren Bobby met zijn verjaardag en Chantal met haar lieve zoon.

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen