100%NL Magazine Chantal Janzen samengesteld gezin
Delen

Chantal Janzen schittert met samengesteld gezin op rode loper!

Wauw! Wat een leuk gezin en wat zien zij er prachtig uit.

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezin. Marco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

En dat is nog niet alles, Chantal is ook al oma! Vorig jaar op 30 juni werd Chantal Janzen bonusoma van een prachtige zoon genaamd Sol Zion. Esmee, dochter uit een eerdere relatie van Marco, beviel toen van haar eerste kindje. Zij kreeg haar kindje samen met Vincent van den Ende, zoon van Joop van den Ende.

Nieuwe serie

Chantal Janzen komt met een serie over haar eigen leven. Maar als je dacht dat het een realityshow wordt, dan heb je het mis: het wordt een gefictionaliseerde serie. De serie vertelt het verhaal van Julia (Chantal Janzen) die samen met haar twee dochters en zoontje bij haar nieuwe vriend Taco (Lykele Muus) en zijn twee dochters en zoon intrekt. Samen moeten ze leren omgaan met hun nieuwe leven en nieuwe (bonus)familieleden, wat gepaard gaat met herkenbare, komische, ontroerende en ook moeilijke momenten.
Vanaf 14 oktober is de serie te streamen bij Videoland en is de eerste aflevering om 21:30 uur te zien bij RTL 4.

Rode loper

Chantal verscheen op de rode loper met haar prachtige gezin. Ze stralen, wat zien zij er goed uit allemaal. Leuk dat ze Chantal steunen bij dit nieuwe project. Je ziet de beelden hieronder.

Beeld: Story Chantal Janzen, Edwin Smulders. Header beeld: Instagram Chantal Janzen. Bron: Videoland

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen