100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Bobby stelt eigen outfit samen en daarmee laat hij volgers’ harten smelten

Bobby houdt ervan om zijn eigen kleding te kiezen en dat zorgt vaak voor de meest hilarische beelden. Dit keer deelt Chantal weer een geweldige outfit.

Chantal Janzen

Keer op keer weet Chantal Janzen haar volgers te verrassen met de leukste posts op Instagram. Ze heeft vaak de lachers op de hand. Het is daarom dus niet heel gek dat haar jongste zoontje Bobby ook al zo’n grapjas is! Bobby laat iedereen dagelijks lachen met zijn grappige outfits, leuke feitjes of hilarische momenten. Wij blijven hier zo enorm om lachen.

Koude kleding

Bobby laat zijn moeder zijn kleding niet meer uitkiezen, want dat doet hij het liefste zelf. De kleine, blonde jongen houdt van verkleden en gaat graag verkleed naar school. Dit keer plaatste Chantal een foto waar wij echt even om moesten lachen, maar waar ons hart eigenlijk meteen van ging smelten, want kijk die blik. Deze outfit is door Bobby zelf samengesteld en daar is hij duidelijk heel trots op. Chantal schrijft: ‘Voor een ieder die niet weet wat ie aan moet trekken in deze kou: dit zou kunnen’. Met een glimlach op zijn mond poseert hij voor zijn moeder. Wat is het toch een lieverd. Hopelijk blijft hij dit nog heel lang doen en blijft hij zijn eigen stijl houden.

https://www.instagram.com/p/CltsOltIJ9E/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen.

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby straalt in zijn opvallende tennisoutfit
SMELT: Bobby straalt in zijn opvallende tennisoutfit
Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: 'Tijd voor iets nieuws'
Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: ‘Tijd voor iets nieuws’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen