100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen haalt opgelucht adem na enorm schrikmoment: ‘Zn tanden staan erin’

Chantal's zoontje Bobby heeft zijn moeder flink laten schrikken. Nadat Chantal erachter kwam dat het een miscommunicatie was, was de opluchting groot.

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezin. Marco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

Met de schrik vrijgekomen

De zondagavond leek voor Chantal in één klap anders te verlopen dan gepland. De presentatrice dacht namelijk dat Bobby was gebeten door een kat. In een Instagramstory vertelt de presentatrice over het voorval. ‘Bobby roept vanuit buiten: ‘Mama mama ik heb een kattenbult!!’ Ik denk meteen ‘hij is gebeten door een kat, zn tanden staan erin, naar de ehbo, tetanusprik, ontsteking, pijn.’ Komt ie binnen met een katapult. Het ging gewoon om een katapult’, schrijft zij. Het verschil tussen een beet van een kat en een katapult in handen is wel heel groot. Wij snappen dat Chantal schrok, maar achteraf is het natuurlijk hilarisch. Wat is Bobby toch een komisch ventje..

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen.

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen