100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Chantal Janzen deelt hilarische foto van relaxte zoontje

Chantal en haar gezin zijn alweer een paar dagen terug van vakantie. Als iemand goed tot rust is gekomen en weet wat relaxen is, is het Bobby wel.

Vakantie

De afgelopen weken was Chantal Janzen met haar samengestelde gezin aan het genieten van een vakantie in het mooie Italië. De kinderen van Marco en de zoontjes van hun beiden kunnen het, hoeveel jaar zij ook van elkaar verschillen, ontzettend goed met elkaar vinden. Chantal plaatste flink wat foto’s en video’s op Instagram. Daarop is te zien is dat deze vakantie vooral in het teken stond van genieten, samenzijn, lekker eten en relaxen. Dat laatste kan Chantal’s jongste zoontje Bobby maar al te goed.

Relaxen

Wekelijks plaatst Chantal veel lieve, maar vooral veel grappige foto’s van haar zoontje Bobby online. Zo duikt hij bijvoorbeeld vaak zijn verkleedkist in en kiest hij de meest foute outfit uit voor die dag. Dit zorgt voor de meest grappige foto’s en video’s. Nu plaatst Chantal een foto van haar zoontje op vakantie. Bobby, die bijna net zo groot is als de zwemband waar hij in ligt, is aan het relaxen in het zonnetje en zo te zien geniet hij er onwijs van. ‘Profiteurs. Dat zijn het’, schrijft zij bij de grappige foto. Ook Chantal’s volgers vinden het een geweldige foto. ‘Fantastische foto weer, heerlijk kind’ en ‘Zie hem liggen, heerlijk’, zijn wat reacties. Wij kunnen geen genoeg krijgen van deze schattige en grappige foto. Wat is Bobby toch een schatje.

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen