100%NL Magazine Chantal Janzen en Leco van Zadelhoff
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: ‘Ik moet hier van huilen’

Chantal en Leco zijn al járen vrienden en daarom weet Leco genoeg over haar te vertellen. Deze woorden maken Chantal zelfs emotioneel.

Leco en Chantal

Leco van Zadelhoff is bijna dagelijks te zien op tv om over zijn werk als stylist en visagist te praten en om zijn kennis van het vak te delen. Ook werkt hij veel achter de schermen. Dit is meer om andere bn’ers op te maken en te stylen. Één van die BN’ers is Chantal Janzen. Zij en Leco zijn al jaren beste vrienden.

Emotionele woorden

Het is vandaag een feestelijke dag, want Chantal blaast 45 kaarsjes uit. Goede vriend Leco deelt een prachtige video op Instagram en daarbij schrijft hij héle mooie woorden: ‘Lieve leuke knappe inspirerende gekke grappige gecontroleerde originele doortastende doorbijtende eerlijke mooie Chantal van harte gefeliciteerd met je verjaardag.. 45 jaar mag je worden vandaag een mijlpaal en al heel veel jaar van die jaren ben ik bij je en geloof me .. I LOVE THAT!!!!!’

‘Natuurlijk te gek leuk om make-up en haar bij je te maken en om make-up bij je uit te proberen ( zonder dat je dat weet) en om al heel lang mijn favoriete kleefrollers in je haar te plakken.. maar echt de leukste reden om bij je te zijn is het vele lachen soms huilen het hebben van interessante gesprekken en het elkaar nog beter leren kennen en corrigeren. Je weet dat je heel belangrijk voor mij bent…niet alleen dus voor het uitproberen van die make-up en het dienen als ideale canvas maar als vriendin als luisteren oor als mooi mens en geweldige moeder. 45 is een mooie “base” en 45 staat je fantastisch. Laten we nog een poosje doorhaan zo en dat gun en wens ik je in goede gezondheid met heel veel liefde en geluk en veel kleefrollers!’ Chantal reageert emotioneel: ‘Ik moet hier van huilen. Hou van jou.’ Wat een lief bericht!

https://www.instagram.com/reel/C3XEFZ2sb2s/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Leco van Zadelhoff

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen

Meer over Leco van Zadelhoff

Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: 'Ik moet hier van huilen'
Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: ‘Ik moet hier van huilen’
Leco van Zadelhoff zet 18-jarige dochter op bijzondere wijze in het zonnetje
Leco van Zadelhoff zet 18-jarige dochter op bijzondere wijze in het zonnetje
Lees alle artikelen over Leco van Zadelhoff