100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen over zoontje: ‘Ik hoop dat ie dit nog lang blijft doen’

Wanneer hij zijn verkleedkist niet mee kan nemen op vakantie, kiest hij daar wel iets opmerkelijks uit. Chantal geniet hier eigenlijk alleen maar van.

Verkleden

Als iemand’s zoon gek is op verkleden, is dat Chantal Janzen’s zoontje Bobby wel. De 4-jarige jongen heeft een verkleedkist vol geweldige pakken, maar kleed zich nou niet vaak naar het weer van die dag. Zo kwam hij laatst, tijdens een hele warme dag, naar buiten met een verkleedpak van Olaf de sneeuwpop aan. Niet alleen thuis kleed hij zich graag om. Het liefste trekt hij dit ook aan naar school. Chantal is momenteel met haar gezin op vakantie in Italië. Aangezien zij Bobby’s hele verkleedkist niet mee kon nemen, kiest hij nu maar iets uit dat hij daar in het vakantiehuis heeft gevonden.

Hoge hoed

Chantal plaatst afgelopen dagen verschillende foto’s op Instagram. Wanneer Bobby in beeld komt, heeft hij een grote, zwarte hoed op en hij lijkt hem ook echt niet meer af te willen zetten. ‘hij vindt altijd wel iets waar hij een hele tijd in of mee blijft lopen en is daar dan über trots en zuinig op’, schrijft zij bij de foto. De hoed lag al een tijdje op een kast daar en is veel te groot voor Bobby, maar dat maakt hem niet uit. ‘Hij vindt ‘m werkelijk prachtig. Inmiddels ligt deze naast zn bed als ie gaat slapen, en is het ‘t eerste wat ie ‘s ochtends opzet, met 35 graden, en trekt daarna pas zn zwembroek of pyjama aan.’

Schamen

Naast het feit dat het onwijs grappig is, hoopt Chantal dat haar zoontje dit zo lang mogelijk blijft doen. Zich niets aantrekken van de rest om zich heen en doen waar hij zelf zin in heeft. ‘Vaak komen kinderen op ‘n leeftijd dat ze zich ineens gaan schamen of ‘in willen blenden’, wat absoluut begrijpelijk is. Maar ik hoop dat deze kleine jongen nog heel veel verrassingen uit allerlei hoge hoeden gaat toveren tot die tijd. En daarna’. Wij snappen Chantal helemaal. Het ziet er iedere keer ook zó schattig uit.

https://www.instagram.com/p/CgvI-WmI5Fx/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen.

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: 'Tijd voor iets nieuws'
Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: ‘Tijd voor iets nieuws’
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen