100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Verschijnt Chantal Janzen in de Playboy?

Er hebben al heel wat BN'ers op de cover van Playboy gestaan. Zien wij Chantal Janzen daar binnenkort ook op verschijnen?

Chantal Janzen

Chantal Janzen kennen we allemaal als Nederlandse (musical)actrice en presentatrice. Er gaat geen dag voorbij dat wij deze bezige bij niet op tv voorbij zien komen. Daarbij heeft zij ook nog haar eigen magazine &C en een webshop. Een druk bestaan dus!

De Nederlandse presentatrice is al jaren getrouwd met haar grote liefde, Marco Geeratz. Samen kregen zij twee zoontjes: James en Bobby. Uit een eerdere relatie kreeg Marco al drie kinderen en samen vormen zij een prachtig, samengesteld gezin.

Playboy

Playboy bestaat al heel wat jaren en in die jaren hebben veel BN’ers de cover gesierd. Daarnaast zeggen ook veel BN’ers ‘nee’ op een verzoek foto’s voor het blad te maken.

Chantal Janzen had vanochtend wat tijd over toen zij in de auto zat en daarom deed zij een vragenrondje. De leukste en gekste vragen kwamen voorbij. Op de vraag ‘Wat is een van de gekste/vervelendste vragen die je vaak krijgt?’ antwoordt zij met de vraag ‘Zou je ooit in de Playboy willen staan?’ ‘Zal je ‘m hebben’, schrijft Chantal. Wij denken dan ook niet dat Chantal binnenkort in de Playboy zal staan…

100%NL Magazine Chantal Janzen

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen.

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen