100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

HAHA: Volgers gieren het uit om hilarische post Chantal Janzen over Bobby

Chantal deelt op de warmste dagen de grappigste foto's op Instagram, want meestal trekt Bobby dan de warmste kleding uit de kast. Daar plaatst zij altijd een hilarische post over.

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezinMarco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

Hilarische post

Chantal staat bekend om haar hilarische posts op Instagram. Meestal is Bobby ook betrokken bij de grappige momenten in het leven van Chantal. De presentatrice deelt wanneer het warm is vaak foto’s van haar zoontje en niet zonder reden, want hij trekt juist met hoge temperaturen de warmste kleding uit de kast. Zo ook gisteren, toen het 30 graden was. Bobby trok zijn warmste, zwarte verkleedkostuum uit de kast. ’30 graden #vandaag’, is het enige wat Chantal bij deze foto schrijft. Wij gieren het uit en ook alle volgers van Chantal lachen om deze post, want het is niet de eerste keer dat hij dit doet. Wat is het toch een heerlijk kind…

https://www.instagram.com/p/Cw5SuAIInH0/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen.

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen