100%NL Magazine Cheryl Morero
Zie ook:
Delen

GEWELDIG: Cheryl Morero doet hoopvolle EK-voorspelling

Cheryl Morero heeft gesproken en als wij haar moeten geloven, gaat Nederland winnen vanavond. Wat een geweldige video is dit.

Gooische Vrouwen

Gooische Vrouwen gaat over vier vriendinnen uit Het Gooi. De serie was van 2005 tot en met 2009 op televisie te zien en was een grote hit onder alle Nederlandse vrouwen. Daarna volgden twee films, die allebei meer dan twee miljoen bezoekers trokken. Het zijn daarmee twee van de best bezochte Nederlandse bioscoopfilms van de afgelopen decennia. Eind dit jaar komt Gooische Vrouwen terug. Dit werd een paar maanden geleden bekendgemaakt.

Voorspelling van Cheryl Morero

Cheryl Morero wordt gespeeld door Linda de Mol en zij is toch stiekem wel één van de favorietjes van de serie. Samen met haar man Martin Morero heeft zij in alle afleveringen de lachers op de hand.

De opnames voor het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen zijn in volle gang en ook deze week waren alle acteurs en actrices op de set. Cheryl Morero deed tussendoor even een EK-voorspelling. Als wij haar moeten geloven, scoor Memphis Depay twee keer. Wout Weghorst, Cody Gakpo, of Stefan de Vrij scoren de derde goal en Engeland scoort er één. Volgens Cheryl wordt het 3-1 en daar tekenen wij voor.

Zie hieronder de video en voorspelling van Cheryl Morero.

@lindademol_editsxx

Dit is het meest iconisch ooit!!! #gooischevrouwen #lindademol #cherylmorero #icon #fy

♬ origineel geluid – lindademol_editsxx 💗

Bron en Beeld: Shownieuws en TikTok Lindademol.edits en ANP/Foto

Delen