100%NL Magazine André Hazes en Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden

André, Monique en Dré zijn momenteel in Amerika en zij delen al dagen foto's en video's. Onder een leuke video was er al snel een discussie gaande...

Monique Westenberg

Veel mensen zullen haar herkennen als de partner van André Hazes, maar Monique Westenberg is ook geliefd door haar eigen kracht en veerkracht. Na vele pieken en dalen zijn Monique en André tóch weer samen en proberen ze er het beste van te maken. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun zoon Dre. Samen als gezin zijn zij hartstikke gelukkig.

Commotie

Vorige week vloog het gezin van drie naar Amerika en al dagen delen zij jaloersmakende beelden. De afgelopen dagen verbleven Monique, André en Dré in Universal Studios en gedurende de hele dag hebben zij héél veel gelopen. Om die reden huurden André en Monique een kinderwagen, zodat Dré af en toe zijn benen kon rusten.

Onder dit bericht ontving Monique veel nare reacties. ‘Echt waar, zeven jaar en zit nog in een buggy, te zielig voor woorden. Hoe klein wil je hem houden? Zo worden de jongeren lui’ en ‘Zit hij nog in kinderwagen?’, schreven wat mensen.

Gelukkig zien sommige mensen hier ook het positieve van in. ‘Ik begrijp niet dat mensen daarover vallen. Het is toch handig en het is een onwijs groot park!! Kijk liever hoe fijn ze genieten als gezin. Scroll gewoon door als je je ergert aan iets. Veel plezier daar.’ Monique liet zelf ook van zich horen. Zij schrijft dat het best pittig is voor kinderen om in 30 graden zoveel kilometers af te moeten leggen en dat zij als volwassenen het ook best zwaar vonden. Geheel begrijpelijk natuurlijk dat zij dan een kinderwagen huren.

100%NL Magazine Monique Westenberg

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Andre Hazes

LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
Monique Westenberg en André Hazes dolblij: 'Echt ons aller aller grootste kado'
Monique Westenberg en André Hazes dolblij: ‘Echt ons aller aller grootste kado’
Lees alle artikelen over Andre Hazes

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg: 'Na wat gesprekken hebben we een deal gesloten'
Monique Westenberg: ‘Na wat gesprekken hebben we een deal gesloten’
Monique Westenberg: 'We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.'
Monique Westenberg: ‘We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg