100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

WOW: déze cosmetische ingrepen laat Roy Donders binnenkort doen!

De extravagante stylist en zanger uit het zuiden, Roy Donders, ondergaat binnenkort een hoop cosmetische ingrepen!

Op Instagram laat Roy weten dat hij binnenkort -vrijwillig- onder het mes zal gaan. Roy: ‘Hoi hoi lieve volgers, zoals jullie weten ben ik de afgelopen jaren veel afgevallen. Daar heb ik veel voor laten staan en hard mijn best voor gedaan’, begint Roy zijn bericht op Instagram. Roy geeft toe dat sporten niet zijn grootste hobby is, maar dat het wel zijn ultieme droom is om een strak lichaam te hebben, en dus gaat hij onder het mes!

‘Wat ik ga doen is het volgende : full body liposuctie , liposculptuur , lipolazer en J plasma en mijn kin.. ❤️❤️ kortom ik word helemaal strak en plat…’ Samen met zijn vriendin Bianca vertrekt Roy over een paar dagen naar Turkije om daar de ingrepen te laten uitvoeren. De volgers van Roy reageren met ‘Wat goed van je! Lekker je dromen volgen en laten uitkomen’ en ‘Zo is het doe waar jij gelukkig van wordt’. Ook goede vriendin Kim Kötter laat weten: ‘Super eng!!! Doe je voorzichtig schat! En ik vind je altijd leuk. Als dit jouw droom is! Sterkte en succes!!’

Naast de cosmetische ingrepen is Roy ook nog bezig met het verkopen van zijn prachtige huis in Tilburg. Je ziet de foto’s van Roy zijn woning hier.

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders

Delen

Meer over Roy Donders

Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: 'Voor altijd in ons hart'
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Voor altijd in ons hart’
Lees alle artikelen over Roy Donders