100%NL Magazine Roy Donders Michelle
Zie ook:
Delen

Roy Donders en Michelle in tranen: ‘Het is een groot onderdeel van ons gezin’

De afgelopen tijd stond voor Roy en Michelle vooral in het teken van verdriet... In een interview met Shownieuws vertelt het stel hier meer over.

Roy & Michelle

Wie kent hem niet? Met zijn unieke stijl en flamboyante persoonlijkheid wist Roy Donders, met zijn realityprogramma ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, keer op keer duizenden mensen te boeien. Heel Nederland sloot hem in het hart. Al een tijdje is Roy Donders gelukkig met zijn vriendin Michelle. Hoewel zijn liefde voor vrouwen in het begin even wennen was voor sommige mensen, voelt het nu voor zowel het stel als voor iedereen alsof het nooit anders is geweest. Roy deelt graag foto’s en video’s van de leuke momenten die hij samen met Michelle beleeft op zijn Instagram.

Uit een eerdere relatie heeft Michelle al een dochter, waar Roy inmiddels een hele goede band mee heeft. Samen met Michelle kreeg Roy ook een dochter, Romi.

Emotioneel verlies

Het afgelopen jaar zijn Roy en Michelle door vele emotionele momenten heengegaan. Zo zijn er in een korte periode, drie van hun hondjes overleden. Samen vertelden ze voor de camera van Shownieuws openhartig over het overlijden van hun hondjes Fifi, Paris en Lola: ‘Dit was dus echt het seizoen waarin mijn oude hondje, die bij mijn ouders is gebleven toen ik op mezelf ging wonen, is overleden. En de twee hondjes van Michelle zijn overleden’, vertelt Roy. Michelle gaat verder: ‘Dus dat is wel heel verdrietig. Dat is niet heel leuk natuurlijk. Het is echt een groot onderdeel van ons gezin.’ Roy vult Michelle aan met: ‘We missen ze heel erg, maar het leek ons toch beter om dat toch niet allemaal in de serie te doen. We hebben er nog heel veel verdriet van en we missen ze echt heel erg.’

Wij wensen Roy en Michelle ontzettend veel kracht na dit grote verlies…

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Roy Donders

Stappen Roy Donders en Michelle binnenkort in het huwelijksbootje?
Stappen Roy Donders en Michelle binnenkort in het huwelijksbootje?
AAWH: Zo ziet de 1-jarige dochter van Roy Donders er nu uit
AAWH: Zo ziet de 1-jarige dochter van Roy Donders er nu uit
Lees alle artikelen over Roy Donders