100%NL Magazine Reinout Oerlemans (Beeld: ANP)
Zie ook:
Delen

VA VA VOOM: Daniëlle Oerlemans showt bikinibody!

Met haar 49 jaar ziet Daniëlle Oerlemans er nog altijd geweldig uit! Op Instagram pronkt ze met haar bikinibody.

Daniëlle Oerlemans

De Nederlandse Daniëlle Oerlemans is al jaren getrouwd met haar grote liefde Reinout, samen wonen zijn alweer een aantal jaar in Amerika.

Reinout en Daniëlle wonen daar niet alleen, samen hebben ze vier prachtige kinderen: Fiene, Thijmen, Benjamin en Katelyn.

Toen Reinout zijn bedrijf Eyeworks voor een gigantisch bedrag verkocht aan Warner Bros verhuisde het gezin naar Amerika, om daar hun dromen na te jagen. Het stel heeft jaren keihard gewerkt om vervolgens nu te genieten van de luxe om hen heen. En een luxe leven, dat leiden de Oerlemannetjes zeker!

Het gezin woont in een waanzinnige villa die ze gekocht hebben van niemand minder dan The Weeknd! De villa is grondig verbouwd zodat het helemaal naar hun eigen zin is. Op Instagram deelt Daniëlle een aantal mooie beelden van de verbouwing. En wauw, het ziet er waanzinnig uit! Je ziet de beelden van de villa hier.

Bikinibody

Op Instagram deelt Daniëlle jaloersmakende kiekjes met haar volgers waarop te zien is dat ze aan het genieten is op een luxueus jacht. En niet alleen het jacht ziet er waanzinnig uit, ook Daniëlle zelf!

Ze showt ook haar bikinibody in de reflectie van het raam. Daniëlle mag dan wel 49 jaar zijn, maar zo ziet ze er zeker niet uit. Wat een prachtige vrouw!

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Daniëlle Oerlemans

Delen

Meer over Daniëlle Oerlemans

FOTO: Daniëlle Oerlemans straalt in kanten outfit tijdens Playboy Night
FOTO: Daniëlle Oerlemans straalt in kanten outfit tijdens Playboy Night
Groot verlies voor Daniëlle Oerlemans: 'Wat gaan we je missen'
Groot verlies voor Daniëlle Oerlemans: ‘Wat gaan we je missen’
Lees alle artikelen over Daniëlle Oerlemans