100%NL Magazine Reinout Oerlemans (Beeld: ANP)
Zie ook:
Delen

WAUW: Daniëlle Oerlemans en haar twee dochters showen hun lange benen!

Daniëlle Oerlemans en haar twee dochters Fien een Katelyn showen in een reeks foto's hun lange benen!

Daniëlle Oerlemans

De Nederlandse Daniëlle Oerlemans is al jaren getrouwd met haar grote liefde Reinout. Samen wonen zijn alweer een aantal jaar in Amerika. Reinout en Daniëlle wonen daar niet alleen, samen hebben ze vier prachtige kinderen: Fiene, Thijmen, Benjamin en Katelyn.

Gezin

Daniëlle, Reinout en hun vier kinderen zijn hartstikke gelukkig samen, maar eigenlijk hoorde hier nog een vijfde kindje bij. Nadat Daniëlle’s eerste zoon, Thijmen geboren was, werd Daniëlle opnieuw zwanger. Na vijf maanden kreeg zij het verschrikkelijke nieuws te horen dat deze baby het niet heeft overleefd. In 2018 heeft Daniëlle tijdens Baby Loss Awareness Week gesproken over deze verschrikkelijke ervaring. ‘Ik ben een vrouw die een baby heeft verloren. Ik heb het ondenkbare overleefd. Ik ben die een op de vier. Ik ben sterk. Ik ben moedig. Ik zal het nooit vergeten.’, vertelde zij. Een tijdje geleden stond Daniëlle nog stil bij de dood van haar zoon, hij heeft de naam Reinout gekregen.

Dochters

Waar het kan genieten Daniëlle en Reinout met volle teugen van het leven, met als middelpunt: het geluk van de kinderen. Ze gaan er vaak met z’n allen op uit, genieten van de mooiste vakanties en vieren alles wat er in het leven te vieren valt. Een heerlijk gezin.

De afgelopen week genoot Daniëlle van hoognodige quality time met haar twee dochters Fiene en Katelynn. De dames vertrokken naar Mexico waar de mooiste kiekjes werden gemaakt. Net als hun moeder hebben ook Fiene en Katelynn prachtige lange benen en zijn ze niet bang om die te showen!

Op Instagram deelt Daniëlle een aantal jaloersmakende foto’s en ze ontvangt daar heel veel reacties en complimentjes op. En wij begrijpen helemaal waarom, ze zien er alledrie prachtig uit!

Beeld: ANP, Bron: Instagram

Delen

Meer over Daniëlle Oerlemans

FOTO: Daniëlle Oerlemans straalt in kanten outfit tijdens Playboy Night
FOTO: Daniëlle Oerlemans straalt in kanten outfit tijdens Playboy Night
Groot verlies voor Daniëlle Oerlemans: 'Wat gaan we je missen'
Groot verlies voor Daniëlle Oerlemans: ‘Wat gaan we je missen’
Lees alle artikelen over Daniëlle Oerlemans