ANP 100%NL Magazine Danny de Munk
Zie ook:
Delen

Danny de Munk: ‘Met intens verdriet & verschrikkelijk veel pijn in ons hart’

Danny de Munk en zijn gezin zijn intens verdrietig, dat laat hij zojuist weten via Instagram.

Danny de Munk

Danny de Munk werd nationaal bekend nadat hij de hoofdrol speelde in Ciske de Rat. Nog altijd is Danny werkzaam in de showbizz en is hij werkzaam als zanger, acteur en presentator.

Danny de Munk is al jarenlang samen met zijn vrouw Jenny. Danny en Jenny stapten in 1997 in het huwelijksbootje en hebben samen twee kinderen: dochter Bo en zoon Davy.

Na de recente berichtgeving van Yvonne Coldeweijer waarbij Danny’s verleden naar boven werd gehaald trok het gezin zich terug. Ze gingen door een heftige periode heen, maar bleven sterk. Samen zijn ze een paar weken geleden op vakantie geweest, wat ze goed heeft gedaan.

Met intens verdriet

Net nu Danny en zijn gezin weer even in rustiger vaarwater terecht zijn gekomen slaat het noodlot weer toe. Danny, zijn vrouw en kinderen zijn ontroostbaar, want ze hebben hun geliefde hond Chuckie moeten inslapen.

‘Met intens verdriet & Verschrikkelijk veel pijn in ons hart. Hebben wij afscheid moeten nemen van ons lieve hondenkind “CHUCKIE”. Wat ga ik jou erg missen mijn trouwe vriend !!!!!!!! & ons steevast “Samen een straatje om.” Je bent voor altijd in mijn hart & gedachten. Bedankt voor alle mooie liefdevolle jaren die jij hebt gegeven.’

De steunbetuigingen stromen binnen op de Instagrampagina van Danny.

Beeld ANP Foto, Bron: Instagram Danny de Munk

Delen

Meer over Danny de Munk

PRACHTIG: Dit zijn de knappe kinderen van Danny en Jenny de Munk
PRACHTIG: Dit zijn de knappe kinderen van Danny en Jenny de Munk
VERDRIETIG: Gebroken hart voor Danny en Jenny de Munk
VERDRIETIG: Gebroken hart voor Danny en Jenny de Munk
Lees alle artikelen over Danny de Munk