ANP 100%NL Magazine Danny de Munk
Zie ook:
Delen

Danny en Jenny de Munk verdrietig: ‘Wat mis ik jou toch vreselijk!’

Danny de Munk en zijn vrouw Jenny zijn heel erg verdrietig en missen hun hond vreselijk.

Danny en Jenny de Munk

Danny de Munk werd nationaal bekend nadat hij de hoofdrol speelde in Ciske de Rat. Nog altijd is Danny werkzaam in de showbizz en is hij werkzaam als zanger, acteur en presentator.

Danny de Munk is al jarenlang samen met zijn vrouw Jenny. Danny en Jenny stapten in 1997 in het huwelijksbootje en hebben samen twee kinderen: dochter Bo en zoon Davy. Samen woont het gezin in Purmerend.

Overlijden

In november 2022 werd de nachtmerrie van Danny de Munk en zijn vrouw Jenny werkelijkheid. Hun geliefde en trouwe hond Chuckie kwam te overlijden. In een hartverscheurende post op Instagram schreef een ontroostbare Danny: ‘Met intens verdriet & verschrikkelijk veel pijn in ons hart hebben wij afscheid moeten nemen van ons lieve hondenkind “CHUCKIE”. Wat ga ik jou erg missen mijn trouwe vriend !!!!!!!!’. De steunbetuigingen stroomden daarna al snel binnen voor Danny en zijn gezin.

Verdrietig

Het is inmiddels bijna 3 maanden geleden nadat Chuckie kwam te overlijden, maar nog altijd ervaren Danny en Jenny hier veel verdriet van. Bij een liefdevolle foto van Chuckie schrijft Jenny: ‘Wat mis ik jou toch vreselijk!!’. Danny repost deze foto. We kunnen ons goed voorstellen dat het gezin van Danny hun geliefde viervoeter enorm mist.

Delen

Meer over Danny de Munk

HAHA: Danny de Munk poseert naakt in zee
HAHA: Danny de Munk poseert naakt in zee
HI-LA-RISCH: Danny de Munk onherkenbaar als dragqueen
HI-LA-RISCH: Danny de Munk onherkenbaar als dragqueen
Lees alle artikelen over Danny de Munk