dave roelvink
Zie ook:
Delen

Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon ‘Beste maatjes’

Dave Roelvink deelde onlangs een vertederende video met zijn beste maatje die de harten van velen raakte.

Dave Roelvink

Zijn achternaam verklapt het natuurlijk al: Dave Roelvink is de zoon van Dries Roelvink. Meerdere malen kon heel Nederland meegenieten met de avonturen van Dries, zijn vrouw Honoria, Dave en Donny Roelvink. Ze hebben verschillende realityshows gehad zoals: De Roelvinkjes, Dave het huis uit, Dave en Donny doen zaken, Effe geen cent te makken en Passen op de winkel.

Dave is door de jaren heen veel in het nieuws geweest vanwege zijn relatie en de strijd tegen zijn verslaving. De verslaving heeft hij overwonnen, maar helaas is zijn relatie met Jesslynn wel voorbij. Samen met haar kreeg hij een zoontje, Dean.

Beste maatjes

Dave heeft zich helemaal gestort op het vaderschap en die rol heeft hij helemaal onder de knie. Op Instagram deelt hij regelmatig foto’s en video’s van het schattige ventje. In een recent Instagram-verhaal deelde Dave Roelvink een ontroerende video waarin hij zijn zoontje een eenvoudige vraag stelt: Papa en deanie zijn beste? Het antwoord van zijn zoontje, “Maatjes!”. Zo lief! Je ziet de video hieronder.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Dave Roelvink

Delen

Meer over Dave Roelvink

VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na 'carrièreswitch'
VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na ‘carrièreswitch’
Dave Roelvink doet voor één keer zijn verhaal: 'Vind dit wel héél ver gaan'
Dave Roelvink doet voor één keer zijn verhaal: ‘Vind dit wel héél ver gaan’
Lees alle artikelen over Dave Roelvink