dave roelvink
Delen

Dave Roelvink over levensstijl: “Het is een soort van schrik voor mensen”

Dave vertelt openhartig over zijn oude en nieuwe leven "Bijna een soort twee delen van mij."

Dave Roelvink

Dave Roelvink is een Nederlandse DJ, presentator en realityster. Hij is vooral bekend geworden door zijn deelname aan verschillende programma’s, waaronder Expeditie Robinson en De Roelvinkjes. Dave is de zoon van zanger Dries Roelvink en heeft een jongere broer genaamd Donny, met wie hij ook regelmatig op televisie te zien is.

Dankbaar

Dave is de verslaving waar hij enkele jaren geleden mee te kampen had erg dankbaar, zo vertelt hij in de podcast Over Routines van Arie Boomsma. Dave: “Die verslaving is iets waar ik achteraf van kan zeggen dat ik er heel dankbaar voor ben’, aldus Roelvink. ‘Want als je ziet hoe ik eerst was, tien jaar geleden, en hoe ik nu in het leven sta, mijn hele denkwijze is anders. Mijn interesses liggen ergens anders. Ik ben super dankbaar dat mij dat is overkomen. Dat is een heel cliché ding, maar dat is echt zo.”

Levensstijl

“Als ik terugkijk naar mijn oude leventje is het bijna een soort twee delen van mij. Het was vrij leeg, het was alleen maar feesten en een beetje werken’, deelt Dave. Nu doet hij ademhalingssessies, of volgt hij bijvoorbeeld lessen voor het bespelen van het rustgevende instrument de handpan. Wat toch altijd weer bijzondere reacties oplevert, vertelt Roelvink. ‘Overal waar ik kom in dit circuit, zitten ze te kijken “wat doet hij nou weer hier?” of komen ze naar me toe van “wat leuk dat je er bent”. Mensen zijn wel positief verrast, maar het is ook wel een soort van schrik voor mensen. Zo van “heb jij een afslag gemist?” Maar dat vind ik alleen maar leuk.’

Bron: Podcast Over Routines van Arie Boomsma. Beeld: Instagram Dave Roelvink

Delen

Meer over Dave Roelvink

VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na 'carrièreswitch'
VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na ‘carrièreswitch’
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon 'Beste maatjes'
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon ‘Beste maatjes’
Lees alle artikelen over Dave Roelvink