100%NL Magazine Dave Roelvink
Zie ook:
Delen

HA HA: Dave Roelvink verrast zijn vriendin met een andere auto

De vriendin van Dave Roelvink had geen idee wat voor 'nieuwe' auto zij en Dave zouden ophalen.

Dave Roelvink

Zijn achternaam verklapt het natuurlijk al: Dave Roelvink is de zoon van Dries Roelvink. Meerdere malen kon heel Nederland meegenieten met de avonturen van Dries, zijn vrouw Honoria, Dave en Donny Roelvink. Ze hebben verschillende realityshows gehad zoals: De Roelvinkjes, Dave het huis uit, Dave en Donny doen zaken, Effe geen cent te makken en Passen op de winkel.

Gezin

Na verschillende relaties is Dave sinds een paar jaar weer gelukkig met zijn vriendin Jazzlynn. Zij hebben in het verleden ook al een relatie gehad. Maar dit keer laten ze elkaar nooit meer los!

Het stel is gelukkiger dan ooit en dat komt natuurlijk door hun zoon Dean. Het jongetje is het oogappeltje van zijn vader en moeder en wordt dan ook heel erg verwend. Zo mooi om Dave in deze rol te zien.

Samen woont het gezin in een appartement in Amsterdam, die de laatste periode een flinke make-over heeft ondergaan! Van hotel-chic naar kleurrijk en spiritueel. Dave heeft zichzelf helemaal herontdekt en speelt nu regelmatig op de handpan. ‘Hele zooitje begint hier aardig op een wigwam te lijken en ik vind het mega!’, jubelt Dave.

Andere auto

Dave staat ook bekend om zijn humor en goede grappen. Hij neemt dan ook regelmatig zijn volgers mee in zijn dagelijks leven. Dit keer was het Jazzlynn die hij eens flink in de maling nam. Althans…het lijkt een grap, maar dat is het niet!

Vol gezonde spanning stappen Dave en Jazzlynn de auto in om op weg te gaan naar een nieuw exemplaar. Maar bij aankomst blijkt het niet om een nieuwe auto te gaan…

Met een gespannen koppie en haar handen voor haar gezicht moet Jazzlynn wachten op de reveal, maar als ze haar ‘nieuwe’ wagen ziet kan ze niets anders dan heel hard lachen. En het lijkt erop dat de auto een blijvertje is want het stel rijdt er vervolgens in weg. Dave is er in ieder geval heel erg blij mee!

Bron en Beeld: Instagram Dave Roelvink

Delen

Meer over Dave Roelvink

VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na 'carrièreswitch'
VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na ‘carrièreswitch’
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon 'Beste maatjes'
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon ‘Beste maatjes’
Lees alle artikelen over Dave Roelvink