dave roelvink
Zie ook:
Delen

VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na ‘carrièreswitch’

Wij hadden veel verwacht van Dave, maar niet dat hij voor dit beroep zou kiezen. Wij denken dan ook dat het eenmalig is...

Dave Roelvink

Zijn achternaam verklapt het natuurlijk al: Dave Roelvink is de zoon van Dries Roelvink. Meerdere malen kon heel Nederland meegenieten met de avonturen van Dries, zijn vrouw Honoria, Dave en Donny Roelvink. Ze hebben verschillende realityshows gehad zoals: De Roelvinkjes, Dave het huis uit, Dave en Donny doen zaken, Effe geen cent te makken en Passen op de winkel.

Dave is door de jaren heen veel in het nieuws geweest vanwege zijn relatie en de strijd tegen zijn verslaving. De verslaving heeft hij overwonnen, maar helaas is zijn relatie met Jesslynn wel voorbij. Samen met haar kreeg hij een zoontje, Dean.

Onherkenbaar

Dave deelde gisteren een opmerkelijke video op Instagram. ‘Hoe zou het zijn in een leven van een straatartiest?’, vraagt hij zich af. Dave besluit naar een verkleedwinkel te gaan, om daar een pruik en bril te kopen. Vervolgens zien wij Dave in Amsterdam op straat zitten met zijn handpan. ‘Davey de straatmuzikant’, schrijft hij lachend bij de video. In twintig minuten heeft hij bijna €30,- opgehaald. Dit geld heeft hij vervolgens aan een dakloze gegeven. Prachtig gebaar.

Of Dave dit vaker gaat doen, laat hij nog even in het midden. Hij heeft er in ieder geval wel heel hard om gelachen.

Bron en Beeld: Instagram Dave Roelvink

Delen

Meer over Dave Roelvink

Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon 'Beste maatjes'
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon ‘Beste maatjes’
Dave Roelvink doet voor één keer zijn verhaal: 'Vind dit wel héél ver gaan'
Dave Roelvink doet voor één keer zijn verhaal: ‘Vind dit wel héél ver gaan’
Lees alle artikelen over Dave Roelvink