100%NL Magazine Dennis Weening oudste dochter
Zie ook:
Delen

FOTO: Dennis Weening en gezin beleven de grootste lol in het water

Dennis en zijn gezin zijn inmiddels weer terug in Nederland, maar hij deelt een vrolijk kiekje waarvan iedereen zin in de zomer krijgt.

Dennis Weening

Dennis Weening kennen we als die enthousiaste presentator van verschillende programma’s. Het meest bekende programma waarvan Dennis de presentatie verzorgde was Expeditie Robinson. Dit deed hij jarenlang samen met Nicolette Kluijver. Dennis is al jaren getrouwd met zijn knappe, blonde vrouw Stella en samen hebben zij twee kinderen, Coco en Charlie. Uit een eerdere relatie heeft Dennis nog een dochter, Lola.

Vakantiefoto

Vorig jaar eindigde de vakantie van Dennis en zijn gezin in Bali niet zoals gehoopt. Stella werd daar overrompeld door een ernstige hernia en zij moest geopereerd worden. Kortgeleden is het gezin opnieuw naar Bali afgereisd, om daar opnieuw te genieten van een heerlijke vakantie. Dit keer zonder nekhernia. Het gezin is inmiddels weer thuis, maar Dennis deelde wat leuke gezinsfoto’s in het water. ‘Deze foto is niet gemaakt in Nederland (zoals jullie wel zullen snappen). Wel 2 dagen geleden in Bali. Maar nu ik weer terug ben heb ik al hele erge heimwee en hoop ik dat het geluk brengt en het zonnetje hier snel voor ons allemaal zal schijnen (Zo ben ik dan ook wel weer lieve mensen)’, schrijft hij op Instagram. Wij worden zo blij van deze reeks foto’s. Wat is het toch een heerlijk gezin.

Bron en Beeld: Instagram Dennis Weening.

Delen

Meer over Dennis Weening

Dennis Weening apetrots op zijn dochter: 'Zo lief en zooooo knap'
Dennis Weening apetrots op zijn dochter: ‘Zo lief en zooooo knap’
VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter
VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter
Lees alle artikelen over Dennis Weening