100%NL Magazine Max Verstappen Kelly Piquet
Zie ook:
Delen

Dit is het knappe schoonzusje van Max Verstappen

Kelly Piquet kennen wij allemaal als de onwijs knappe vriendin van Max Verstappen, maar wisten jullie dat zij ook een knappe zus heeft? Wij delen wat foto's.

Max Verstappen

Max Verstappen en Kelly Piquet zijn sinds het einde van 2020 een stel. De kans dat het stel elkaar heeft ontmoet op het racecircuit is groot, want naast Max is Kelly ook een bekende in de racewereld. Haar vader, Nelson Piquet, is drievoudig wereldkampioen Formule 1 en haar ex-man is ook een racer. Met hem kreeg zij een dochtertje Penélope. Sinds Max en Kelly een stel zijn, delen zij de leukste momenten met elkaar en met Kelly’s dochter, waar Max het heel goed mee kan vinden.

Julia Piquet

Kelly Piquet is een ware verschijning en zij is dan ook model van beroep. Wat wij niet wisten, is dat zij ook een hele knappe zus heeft: Julia Piquet. Racen zit bij familie Piquet echt in het bloed, want naast het feit dat Kelly en Julia’s vader Nelson Piquet is en Kelly een relatie heeft met Max Verstappen, heeft ook Julia een relatie met een coureur. Zij is al jaren verliefd op Mexicaanse stockcar-coureur Daniel Suárez.

Benieuwd hoe Julia eruitziet? Wij delen hieronder wat foto’s van deze knappe vrouw.

Bron en Beeld: Instagram Julia Piquet.

Delen

Meer over Max Verstappen

Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
Lees alle artikelen over Max Verstappen