Bibi Breijman en dochter Teddy bezoeken 'slaapverwekkende' concert van Waylon!

Bibi Breijman en dochter Teddy bezoeken ‘slaapverwekkende’ concert van Waylon!

Bibi Breijman was gister aanwezig bij een concert van haar vriend Waylon. En dochter Teddy mocht ook gezellig mee! Al vond die het concert van haar vader een beetje slaapverwekkend...

Rocksterbaby

Waylon staat natuurlijk bekend als echte rockster en daarbij komt nogal veel geluid kijken. Het is een hele kunst om in slaap te vallen tijdens een optreden van Waylon, maar toch is het hun dochtertje gelukt! Bibi schrijft: “Alleen rocksterbaby’s kunnen zo slapen”. Dochtertje teddy ligt heerlijk te slapen op Bibi’s schoot op de muziek van papa, geweldig!

Den Haag

Bibi plaatste twee dagen geleden nog een paar schattige foto’s met Teddy in Den Haag. Het leek erop dat ze even gezellig samen op pad waren. Wat een liefde voor elkaar! Bibi schreef onlangs op haar Instagram over hoe zij als gezin van drie zo erg naar elkaar zijn toe gegroeid in de coronatijd. Ze hebben heel veel tijd samen thuis doorgebracht, en zijn gelukkiger dan ooit. Bibi grapt over de namen “Wibi” en “Billem”, versmolten door het vele samen zijn.

Vakantie

Bibi, Waylon en dochtertje Teddy zijn deze zomer ook lekker samen op vakantie geweest. Ze hebben genoten in de Algarve en deelden een hoop leuke foto’s. 

 

Bron en Beeld Instagram