100%NL Magazine Wolter Kroes
Zie ook:
Delen

WIST JE DAT: Déze knappe musicalster een dochter van Wolter Kroes is?

Het gezin van Wolter Kroes bestaat uit 5 kinderen, maar wisten jullie dat één van zijn kinderen musicalster Pamela Kroes is?

Wolter Kroes

Hij is te herkennen aan zijn altijd vrolijke pretoogjes en gezellige muziek: Wolter Kroes!

Gezin

Wolter Kroes is een rijk man, met een prachtige vrouw en vijf kinderen mag hij zichzelf een geluksvogel noemen! Uit een eerdere relatie kreeg Wolter twee kinderen: Pamela en Wolter Jr. Helaas hield de relatie met zijn toenmalige vriendin, de moeder van zijn twee oudste kinderen, geen stand. Een paar jaar later kwam hij Tessa tegen. De twee werden verliefd en trouwden een paar jaar later.

Tot zowel Tessa als Wolter zijn verrassing bleek Tessa in verwachting te zijn. Omdat Tessa haar eerdere relatie ook al twee kinderen had, kwam de teller daarmee op 5. Voor Wolter was dit best wel even slikken. Aan het AD vertelde hij destijds: ‘Opeens was er toch een vijfde op komst. Ik schrok me echt te pletter. Blij was ik er niet onmiddellijk mee! En dat was weer een grote teleurstelling voor Tessa die de zwangerschap echt niet zou hebben willen afbreken.’ Inmiddels is zoon Tom alweer 14 jaar oud en het oogappeltje van de familie!

Musicalster

Wolter’s oudste dochter Pamela, die nu 24 jaar oud is, is net als haar vader hartstikke muzikaal. Ze is zelfs zo muzikaal dat ze het heeft geschopt tot de musical Les Misérables. Afgelopen zondag ging deze musical groots in première en natuurlijk was Wolter daarbij aanwezig.

Voor de camera’s van de Telegraaf liet hij weten: ‘Ik hoop niet dat ik gefilmd word tijdens de show, want het wordt een en al tranen voor mij.’ Wolter glunderde van trots op de rode loper, samen met zijn huidige vrouw Tessa en zonen Wolter Jr. en Tom.

Benieuwd naar de mooie looks van Pamela? Neem dan hieronder een kijkje op haar Instagram. Wij zijn heel benieuwd naar deze rijzende ster en hoe ver ze het zal schoppen!

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Wolter kroes

Wolter Kroes barst uit elkaar van trots: 'Een moment dat ik nooit meer ga vergeten'
Wolter Kroes barst uit elkaar van trots: ‘Een moment dat ik nooit meer ga vergeten’
Wolter Kroes laat zich uit over verschrikkelijk familiedrama
Wolter Kroes laat zich uit over verschrikkelijk familiedrama
Lees alle artikelen over Wolter kroes