100%NL Magazine Wolter Kroes
Zie ook:
Delen

Wolter Kroes barst uit elkaar van trots: ‘Een moment dat ik nooit meer ga vergeten’

Wolter Kroes bezorgde zijn volgers vandaag een kippenvelmomentje, want hij deelde een video waarop te zien en te horen is dat zijn dochter een prachtig nummer zingt.

Wolter Kroes

Hij is te herkennen aan zijn altijd vrolijke pretoogjes en gezellige muziek: Wolter Kroes! De ‘Viva Hollandia’ zanger had uit een eerdere relatie al twee kinderen, maar die relatie hield helaas geen stand. Jaren later kwam Wolter zijn liefde, Tessa tegen. Zij had ook al twee kinderen. Samen kreeg het stel uiteindelijk nog een zoontje, Tom en daarmee komt de teller op 5. Wolter kan zijn geluk niet op met zoveel kinderen om hem heen.

Trotse vader

Vandaag deelde Wolter een mooi bericht op Instagram. Hij plaatst namelijk een video waarop te zien en te horen is dat zijn dochter voor een volle zaal zingt. ‘Hoe trots kun je zijn als vader! Voor mij een moment dat ik nooit meer ga vergeten’, schrijft Wolter. Wat klinkt dit goed zeg.

Er wordt massaal gereageerd op dit geweldige optreden. ‘Wauwww om echt trots op te zijn’, ‘En zeker kun je trots zijn op zo een mooie meid met een gouden keeltje’ en ‘Wauw wat een prachtige stem’, is een greep uit de reacties. Hier kun je naar blijven luisteren. Zó mooi!

Bron en Beeld: Instagram Wolter Kroes

Delen

Meer over Wolter kroes

WOW: Wolter Kroes valt bijna 20 kilo af en deelt dieetgeheim
WOW: Wolter Kroes valt bijna 20 kilo af en deelt dieetgeheim
Wolter Kroes laat zich uit over verschrikkelijk familiedrama
Wolter Kroes laat zich uit over verschrikkelijk familiedrama
Lees alle artikelen over Wolter kroes