100%NL Magazine Demi de Boer
Zie ook:
Delen

Dochtertje Demi de Boer opgenomen in ziekenhuis

'Mama's luister altijd naar je moeder instinct want die klopt altijd', schrijft Demi in een emotioneel bericht aan haar volgers.

Demi de Boer

Demi de Boer kennen we als één van de zes dochters van voormalig profvoetballer Ronald de Boer. Met ruim 140.000 volgers op Instagram en dagelijkse foto’s en video’s, mag zij zich een ware influencer noemen. Demi plaatst regelmatig foto’s van zichzelf, maar ook van haar dochtertje Rémi Ayoki, waar zei ruim een jaar geleden voor het eerst moeder van werd. Demi kreeg haar dochtertje samen met Ronnie Flex, waar zij tot kortgeleden nog mee samen was. Op Instagram deelde het stel al een tijdje niets meer van elkaar en iets later liet Demi via een Instagramstory weten dat zij en Ronnie uit elkaar zijn.

Opgenomen

Vandaag deelde Demi minder goed nieuws met haar volgers. Haar dochtertje, Rémi is namelijk opgenomen in het ziekenhuis. ‘Op Insta post ik vaak alleen de leuke dingen aan moeder zijn, maar soms is het ook goed om realiteit te laten zien. Ook omdat ik weet dat er heel veel moeders zijn die mij volgen.’, begint zij haar bericht, waarop een foto van haar dochtertje in het ziekenhuisbed te zien is. ‘Deze kleine muis is opgenomen vanwege uitdroging door een virus. Mamas, luister altijd naar je moeder instinct want die klopt altijd. En let op signalen van uitdroging! Het gaat gelukkig de goede kant op (Hoop snel naar huis)’, schrijft zij. Wat heftig. Hopelijk mag Rémi snel mee naar huis en gaat het gauw veel beter met haar. Sterkte!

Bron en Beeld: Instagram Demi de Boer.

Delen

Meer over Demi de Boer

SMELT: Demi de Boer deelt te schattige haarroutine samen met dochter!
SMELT: Demi de Boer deelt te schattige haarroutine samen met dochter!
Demi de Boer deelt mooi babynieuws: 'New bestie onderweg'
Demi de Boer deelt mooi babynieuws: ‘New bestie onderweg’
Lees alle artikelen over Demi de Boer