100pmagazine_demi_remi
Zie ook:
Delen

ROLLEN MAAR! Dochtertje Demi de Boer showt haar nieuwe skills!

Het dochtertje van Demi de Boer en Ronnie Flex is nog maar een paar maanden oud, maar heeft er nu al een nieuwe vaardigheid bij! Op Instagram post Demi een paar te schattige foto's van haar kleine meid.

Rémi Ayoki

Op 1 november 2021 zijn Ronnie Flex en zijn vriendin Demi de Boer de trotse ouders geworden van een prachtige dochter Rémi Ayoki. Zij waren dolgelukkig met de geboorte van hun dochter. Op Instagram posten ze dan ook regelmatig te leuke kiekjes en video’s van hun kleine meid! Met haar donkere haartjes en bruine ogen is ze het kleine meisje dan ook echt om op te vreten!

Rollen maar!

De kleine Rémi Ayoki groeit als kool en heeft er alweer een nieuwe nieuwe skill bij! Ze kan nu zelfs al omrollen! Op Instagram post de trotse mama een paar te zoete foto’s van haar kleine meid. Bij de foto’s schrijft Demi: ‘Rolling over on a Thursday’. Volgers van Demi vinden de foto’s geweldig. ‘Awhhhhhh wat een knappie’ schrijft iemand. Weer iemand anders schrijft: ‘zo knap’.

https://www.instagram.com/p/CaowipqNJ8T/?utm_source=ig_web_copy_link

Nori

Uit een eerdere relatie met DJ Wef had Ronnie ook al een dochtertje, Nori. Benieuwd naar hoe schattig Ronnie’s oudste dochtertje is? Je ziet hier de allerliefste foto’s van Nori!

Ronald de Boer

Demi is één van de vijf dochters van Ronald de Boer. Ronald de Boer is trotse vader van maar liefst 6 kinderen! Na vijf prachtige dochters werd Ronald in 2017 ook vader van een zoon!

Ronald’s partner, Zuse van Rozelaar, beviel in 2017 van een zoon: Boaz Samuel. Samen hadden zij al dochters Fenna en Linde. Uit een eerder huwelijk had Ronald nog drie dochters: Brooke, Maxime en Demi. Een drukke boel in huize de Boer! Ronald is niet alleen trotse vader van zijn zes kinderen, hij is inmiddels ook al opa!  En daar komt binnenkort dus nóg een kleinkindje bij. Foto’s van het leuke gezin de Boer zie je hier.

Bron en Beeld: Instagram Demi de Boer.

Delen

Meer over Ronnie Flex

Betekent dít dat Demi de Boer en Ronnie Flex weer een stel zijn?
Betekent dít dat Demi de Boer en Ronnie Flex weer een stel zijn?
Ronnie Flex en Demi de Boer vieren eerste verjaardag van dochter Rémi
Ronnie Flex en Demi de Boer vieren eerste verjaardag van dochter Rémi
Lees alle artikelen over Ronnie Flex