100%NL Magazine Ronnie Flex

Ronnie Flex

De artiestennaam van Ronell Langston Plasschaert (16 april 1992) is Ronnie Flex. Ronnie is een zanger, rapper en producer. De zanger heeft een contract getekend bij het platenlabel Top Notch en hier heeft hij zijn meest bekende hits bij uitgebracht. Deze zijn Zusje, Zeg dag niet en Drank & Drugs. Plasschaert heeft in 2012 een State Award voor Rookie of the Year gewonnen. Ronnie heeft veel albums uitgebracht, zijn debuutalbum was De nacht is nog jong, net als wij voor altijd en kwam uit in 2014. In 2015 bracht Plasschaert het nummer Liegen voor de rechter uit. Het album waar dit nummer uit komt is New Wave wat in samenwerking is gemaakt met meerdere artiesten zoals Lil’ Kleine en Jonna Fraser. Met zijn hit Drank & Drugs stond Plasschaert 14 weken in de top 40, waarvan drie weken op nummer 1.  

Carrière Ronnie Flex

De rapper heeft in 2015 meegedaan aan het programma Expeditie Robinson. Daarnaast was hij te zien als jurylid in It Takes 2. Naast zijn succesvolle carrière als zanger en rapper heeft Ronnie zijn eigen kledinglijn gelanceerd in samenwerking met het kledingbedrijf CoolCat. Ook was Plasschaert ambassadeur van de vrijheid in 2018. De laatste jaren heeft Ronnie Flex ook nog veel nummers uitgebracht zoals Fan, NORI, Non stop en Omarm me.  

Privé

Ronnie Flex heeft met Wafae Kefi zijn eerste dochter Nori gekregen. Later in 2019 kreeg Ronnie een relatie met Demi de Boer (dochter van Ronald de Boer). Twee jaar later hebben zij hun dochtertje Rémi gekregen. Ronnie en Demi wonen op dit moment apart van elkaar.