SCHATTIG: Douwe Bob en zoontje genieten samen in bad
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Douwe Bob en zoontje genieten samen in bad

Douwe deelt de ene na de andere schattige foto en video van zijn zoontje Elias. Nu genieten vader en zoon samen van een warm bad. Wat is Elias toch een schatje.

Douwe Bob

Na zijn deelname aan ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ werd Douwe Bob in één klap bekend in Nederland. Sindsdien maakt hij nog met veel plezier muziek, is hij te zien op verschillende festivals en podia en deed hij ook een keer namens Nederland mee aan het Eurovisie Songfestival. Douwe is in het einde van 2021 en het begin van 2022 in een korte tijd vader geworden van 3 kinderen. Deze kinderen kreeg hij bij drie verschillende vrouwen en dat zorgde ervoor dat hij zijn tweede dochter helaas niet ziet. Zijn eerste dochter Bobby-Lou en zoontje Elias ziet Douwe gelukkig wel veel.

Elias

Douwe is momenteel samen met de moeder van Elias, Anouk. Om die reden ziet hij zijn zoontje ook iedere dag en dat betekent voor hem dat hij de mooiste momenten met hem meemaakt. Douwe neemt Elias overal mee naartoe en dat zorgt voor de schattigste en grappigste beelden. Zo nam hij hem laatst mee naar de kroeg voor een kopje koffie, aten zij samen een harinkje en gierden zij het vorige week nog uit samen. Dit keer plaatste Douwe een onwijs schattige foto van Elias, waarbij hij samen met hem in bad zat. ‘Badderboys’, schrijft Douwe onder de foto. ‘Wat een poepie’, ‘ Heeft echt jouw ogen en oogopslag Douwe! Wat leuk’ en ‘Lijkt echt op jou’, zijn wat reacties van Douwe’s volgers. Het was al eens eerder opgevallen dat Douwe’s dochter Bobby-Lou veel op haar vader lijkt, maar ook Elias heeft de looks van Douwe. Wat een schatje..

https://www.instagram.com/p/CjZtKRLjXWa/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob.

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob straalt: 'Ik voel me beter dan ooit'
Douwe Bob straalt: ‘Ik voel me beter dan ooit’
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
Lees alle artikelen over Douwe Bob