100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

Douwe Bob shockeert fan: ‘Ik kon het niet weerstaan…’

Terwijl Douwe Bob zijn gekregen bericht ook kon negeren, deed hij iets wat zijn fan totaal niet had verwacht. Haar reactie maakt het nog mooier.

Douwe Bob

Toen een getalenteerde Nederlandse singer-songwriter in 2012 de winst pakte in de eerste aflevering van de wedstrijd ‘De beste singer-songwriter van Nederland’, werd hij in één klap bekend: Douwe Bob. Zijn liedje ‘Multicoloured Angels’, dat de doorslag gaf in de finale tegen Nielson, werd vervolgens als single uitgebracht. Vanaf dat moment nam de carrière van de Douwe een hoge vlucht. Vier jaar later, in 2016, was vertegenwoordigde hij Nederland op het Eurovisiesongfestival in Zweden. Daar behaalde hij met het nummer ‘Slow Down’ de elfde plaats.

In shock

Douwe ontvangt dagelijks veel dm’s via Instagram en de ene is net iets serieuzer dan de andere. Gisteren kreeg hij een ‘random Tikkie’ van €1,20 en het onderwerp was ‘eten’. Douwe betaalde dit en schreef: ‘Ik kon het niet weerstaan…’ Zijn fan is helemaal in shock en reageert: HAHAHAHA DANKJE. DIT HAD IK NIET VERWACHT. SUPER LIEF. BEDANKT VOOR DE KROKET.’ Douwe reageert hierop: ‘Haha graag gedaan!!’ De zanger heeft hier ongetwijfeld onwijs hard om gelachen, maar wat lief dat hij dit heeft betaald.

100%NL Douwe Bob 100%NL Douwe Bob

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob

Delen

Meer over Douwe Bob

VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
Douwe Bob terug uit afkickkliniek 'Back Home'
Douwe Bob terug uit afkickkliniek ‘Back Home’
Lees alle artikelen over Douwe Bob