100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

ZIEN: Douwe deelt video van Elias’ schaterlach en volgers worden gek

Douwe's zoontje laat keer op keer alle harten smelten en ook dit keer is het weer raak. De aanstekelijke lach maakt deze video nóg leuker!

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Aanstekelijke lach Elias

Douwe verblijdt zijn volgers dagelijks met de liefste en grappigste foto’s en video’s van zijn kinderen en voornamelijk van zijn zoontje, Elias. Dit is Douwe’s derde kind en enige zoon. Hij heeft de looks van zijn vader en laat alle harten keer op keer smelten met zijn felblauwe ogen, zijn bolle wangetjes en zijn ondeugende koppie. Douwe was samen met zijn gezin op vakantie en terwijl hij zijn zoontje kusjes geeft over zijn hele lichaam, giert Elias het uit. ‘Om op te vreten, wat een heerlijk gevoel is dat!’, ‘Dit is toch pure rijkdom’ en ‘Daar kan geen gouden album tegen op..’, zijn wat reacties. De aanstekelijke lach van Elias maakt onze dag nog beter. Wat is het toch een heerlijk ventje.

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob.

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob shockeert fan: 'Ik kon het niet weerstaan...'
Douwe Bob shockeert fan: ‘Ik kon het niet weerstaan…’
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
Lees alle artikelen over Douwe Bob