100%NL Magazine Edsilia Rombley
Zie ook:
Delen

VIDEO: Edsilia Rombley danst samen met haar man en twee prachtige dochters!

Samen met haar twee dochters en leuke man danst Edsilia de sterren van de hemel!

Edsilia Rombley

De altijd goedlachse Edsilia Rombley is een prachtige verschijning. Het is niet alleen een feestje om naar haar te luisteren, maar ook om naar haar te kijken! De zangeres lijkt wel altijd vrolijk te zijn en verbluft haar volgers keer op keer met een te gekke outfit of look.

Zo ook laatst, toen Edsilia haar kapsel onder handen liet nemen en zichzelf een totaal nieuwe look liet aanmeten. En hoe kan het ook anders: ook deze look stond haar amazing! Echt een powervrouw, die Edsilia!

Gezin

Al heel wat jaren is Edsilia heel erg gelukkig in de liefde. In 2006 stapte Edsilia in het huwelijksbootje met haar man Tjeerd Oosterhuis. En zijn achternaam verklapt het al: Tjeerd is de broer van Trijntje. Hoe toevallig!

Samen zijn Tjeerd en Edsilia de trotse ouders van twee prachtige meiden: Imaani en Aisa-Lynn. Het viertal is een superfijn en hecht gezin, de leukste foto’s van hen samen zie je hier.

Dansen!

De muziek zit Imaani en Aisa-Lynn in het bloed, want niet alleen mama Edsilia is heel muzikaal, maar papa Tjeerd ook! Tjeerd is namelijk ook muziek en daarnaast ook muziekproducent. En dat de meiden dus ook hartstikke muzikaal zijn, dat zien we op een video die Edsilia deelt!

Het gezin zit gezellig samen in de auto en maken daarom samen een TikTok video. De video is echt te leuk geworden! Patty Brard schrijft onder de video: ‘Die arme papa!’. Haha! Benieuwd naar het dansje van de familie Oosterhuis? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Edsilia Rombley

Delen

Meer over Edsilia Rombley

Edsilia Rombley deelt foto's van gezinsgeluk in Londen
Edsilia Rombley deelt foto’s van gezinsgeluk in Londen
ZIEN: Dit is het perfecte gezinnetje van Edsilia Rombley!
ZIEN: Dit is het perfecte gezinnetje van Edsilia Rombley!
Lees alle artikelen over Edsilia Rombley