100%NL Magazine Edsilia Rombley
Zie ook:
Delen

ZIEN: Edsilia Rombley verbluft volgers met nieuwe look

Edsilia gaat dit keer voor een compleet andere look, maar wij kunnen niet anders zeggen dan dat dit haar ook enorm goed staat.

Edsilia

Nederlandse zangeres Edsilia Rombley verrast haar volgers zo nu en dan met een nieuwe look, dus een grote shock is het voor haar volgers niet meer als zij een nieuw kapsel heeft. Toch verbluft zij haar volgers wel weer met dit nieuwe kapsel. Van een groot bos bruine krullen gaat zij dit keer naar een kortere coupe die stijl is en waar wat blonde plukjes door zijn geverfd. Het staat Edsilia wederom enorm goed.

Afvallen

Heel wat jaren geleden liet Edsilia haar volgers het meest schrikken toen zij liet zien hoeveel kilo zij was verloren. De zangeres voelde zich niet fit en begon het Alizonne-dieet. Hiermee verloor zij 22 kilo. Edsilia’s volgers waren na het zien van deze foto’s compleet in shock en zij vonden het dan ook een geweldige prestatie. Toch is Edsilia wel weer wat kilo’s aangekomen door de pandemie. Iedereen bleef thuis, je mocht niet sporten en de avondjes in huis werden gezellig gevierd met veel en lekker eten. In dat geval is het natuurlijk niet gek dat iemand wat kilo’s aankomt.

Reacties

Ook Edsilia’s volgers vinden het nieuwe kapsel geweldig. ‘Jij kan ook alles hebben’ en ‘Knapperd’, reageren zij onder de korte video. Ook reageert haar man Tjeerd Oosterhuis met: ‘LOVE IT baby’. Wij vinden Edsilia zowel met krullen als met stijl haar een prachtige vrouw.

Bron en Beeld: Instagram Edsilia Rombley

Delen

Meer over Edsilia Rombley

Edsilia Rombley deelt foto's van gezinsgeluk in Londen
Edsilia Rombley deelt foto’s van gezinsgeluk in Londen
ZIEN: Dit is het perfecte gezinnetje van Edsilia Rombley!
ZIEN: Dit is het perfecte gezinnetje van Edsilia Rombley!
Lees alle artikelen over Edsilia Rombley