100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

Katja Schuurman is eerlijk over haar emoties: “realiteit proberen te omarmen”

Het jaar 2021 viel op zijn zachtst gezegd niet mee voor Katja Schuurman.

In juni 2019 vond de trouwdag van Katja Schuurman en Freek van Noortwijk plaats. Het stel gaf elkaar het jawoord op een recreatiepark in Kraggenburg. Volgens Katja was het een magische dag vol liefde. Helaas heeft het huwelijk van Katja en Freek niet zo lang mogen duren.

Uit elkaar

Via een emotionele post op Instagram liet Katja eind november 2021 weten dat zij en Freek van Noortwijk helaas niet meer samen zijn. Katja en Freek hebben samen dochter Coco, die een evenbeeld is van haar moeder. Katja vond het ook daarom een moeilijk besluit om te breken met Freek.

Liefdesverdriet weg puffen

Gisteren postte Katja een emotioneel bericht op haar Instagram, waarin ze zich kwetsbaar opstelt en eerlijk voor haar emoties uitkomt. In het bericht schrijft ze over waar ze momenteel allemaal tegenaan loopt. Ze begint haar verhaal met: “Ik zeg altijd: “Een goed begin is het halve werk.” Dus ik ben enorm nieuwsgierig naar de rest van het jaar.” Zij vervolgt: “Nu snotverkouden neus stomend trachten te ontploppen, liefdesverdriet weg puffen en kotsen, realiteit proberen te omarmen en dan toch maar weer heel kinderachtig boos worden, huilende baby boven, en al die dingen die ik leuk vind ,zoals de spa, het theater, de bios, uit eten; het kan allemaal niet! (Ja ik dacht ik zeg het toch maar. Het is een enorme domper natuurlijk, maar voordat jullie je verheugen op allerlei dingen die er voorlopig even niet in zitten, dacht ik, ik moet toch gewoon eerlijk zijn)”

Volgers van Katja prijzen haar om haar eerlijkheid. Zo schrijft iemand: “Dapper om ook te laten zien dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is …… dat maakt je een mooi kwetsbaar mens”. Weer iemand anders schrijft: “Sterkte! Dankjewel dat je zo eerlijk bent. Waardeer ik onwijs.”

Geboorte neefje

Gelukkig was er onlangs óók veel vreugde in het leven van Katja en haar familie. Katja is onlangs namelijk tante geworden van haar neefje Jimi! Op Instagram postte Katja een prachtige foto samen met de kleine Jimi. Onder de foto schrijft Katja: “Jimi! Je bent er gewoon echt! Wat een wonder.. En wat ben je mooi. En schattig. En klein. Ik ben zo trots op jou, lieve zus! En meer dan blij voor jou papa Sander en allerliefste grote broer Chico. Zie hier de eerste ontmoeting tussen nicht en neef”

Bron en beeld: Instagram Katja Schuurman.

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details
Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details “Zou hij bestaan?”
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Lees alle artikelen over Katja Schuurman